Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013

ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ


Η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», σε δημοσίευμα της είχε αναφέρθει στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει η κόρη του κ. Δραγασάκη σχετικά με κατοχή ναρκωτικών και εμπορίας όπλων.
Της έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για «αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών κατ' εξακολούθηση, κατοχή όπλων με σκοπό τη διάθεσή τους σε τρίτους με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση».
Στην κατάθεσή της η κόρη του κ. Δραγασάκη λέει:«Χρειάζομαι καθημερινά 2 γραμμάρια κοκαΐνη και μισό γραμμάριο ηρωίνης. Δεν δουλεύω, γυρνάω από δω κι από κει...μένω από δω κι από κει...Είχα πάρει από τον μπαμπά μου 6.000 ευρώ και αγόραζα τη δόση μου μέχρι που με συλλάβατε».
Συνελήφθη τον Μάρτιο μαζί με τα άλλα τρία μέλη του κυκλώματος και στα διαμερίσματα τους βρέθηκαν 1.200 γραμμάρια κοκαΐνη, χαρτάκια εμποτισμένα με LSD, 3 αυτόματα όπλα, 11 πιστόλια, ένα περίστροφο, 3 σιγαστήρες και 206 σφαίρες, με αποτέλεσμα να προφυλακιστεί μέχρι την δίκη της.
Αμέσως έσπευσε να προστατεύει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ.Δραγασάκη ο προεδρεύων Γ.Καλατζής ο οποίος είπε της είπε: «Για τον κ. Δραγασάκη πείτε ό,τι θέλετε. Οχι όμως για την κόρη του».
Είναι ο δεύτερος γόνος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μετά τον γιο του Ν.Βούτση που βρίσκεται στην φυλακή για ληστεία τράπεζας και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.