Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Ε. Πετρουλάκη: Εντυπωσίασε με το σώμα της και την Κρήτη! Δείτε φωτογραφίες....

Έχει ένα από τα πιο όμορφα γυναικεία σώματα στην ελληνική σόουμπιζ, παρ' όλο που είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών! Απολαύστε την όμορφη γυμνάστρια στις παραλίες της Κρήτης, όπου την εντόπισε το "HELLO". Η Ελένη Πετρουλάκη είναι υπέρμαχος της υγιεινής ζωής και της γυμναστικής, γι αυτό και κάθε φορά που το καλλίγραμμο σώμα της γίνεται αφορμή για συζήτηση και για πολλά θετικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ:





Αυτή το φορά η όμορφη γυμνάστρια απόλαυσε τον ήλιο και τις όμορφες στιγμές στην παραλία, στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κρήτη, με την καλύτερη παρέα: τις τέσσερις κόρες της! Χωρίς τον μπαμπά Ίλια Ίβιτς ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, η Ελένη Πετρουλάκη πήρε από το χέρι την Άννα Μαρία, τις δίδυμες Μίλα και Δωροθέα, καθώς και τη μικρότερη της οικογένειας, την Ηλιάνα και βρέθηκαν για βουτιές στην όμορφη και αμμώδη παραλία Μακρύς Γιαλός.

Η Ελένη δεν άφησε λεπτό από τα μάτια και τη φροντίδα της τις τέσσερις κόρες της, στις οποίες ανανέωνε συνεχώς το αντηλιακό και τις δρόσιζε με φρεσκοστυμμένους χυμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου