Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ!

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ: 


ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ!α






Μήπως κ. Παπαϊωάννου εγκληματείτε εσείς εις βάρος των ταξιτζήδων;


Μήπως τους καταστρέφετε τις ζωές;π


Δηλαδή κάποιος που πλήρωσε 120.000 ευρώ για μια άδεια ταξί τα τελευταία χρόνια, χρεώθηκε, έβαλε το σπίτι του σε υποθήκη, ξεπληρώνει το δάνειό του, και του λέτε τώρα ότι είναι απλώς ένα κωλόχαρτο αυτό που αγόρασε με κόπο και ιδρώτα...τι πρέπει να κάνει;;;... Να σας πει και ευχαριστώ;ου 

δυσφημούν τη χώρα οι ταξιτζήδες» είπε ο υπουργός Δι
Σκληραίνει η κόντρα κυβέρνησης-ταξιτζήδων, με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, να μιλάει για «εγκληματίες» που επιλέγουν «ακραίες μορφές βίας»!


«Ουσιαστικά κάποιοι θέλουν να καταλύσουν τη δημοκρατική εξέλιξη της χώρας, την αναπτυξιακή της προσπάθεια, τη σταθεροποίηση της οικονομίας. Εγκληματίες, είναι το λιγότερο», είπε.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση στους ιδιοκτήτες ταξί που επιλέγουν «ακραίες μορφές βίας» και κατηγόρησε τους εκπροσώπους των ιδιοκτητών ταξί ότι δεν ανταποκρίθηκαν στο διάλογο, στον οποίο τους κάλεσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

«Δε σεβάστηκαν τον ελληνικό τουρισμό. Κυρίως δε σεβάστηκαν την εικόνα της χώρας που τη δυσφημούν. Δεν μας αξίζει αυτή η εικόνα σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι αυτή η Ελλάδα που παρουσιάζουν σήμερα κάποιοι από τους ταξιτζήδες», είπε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real.

Ο κ. Παπαϊωάννου ανέφερε ότι εντεινόμενη χρήση βίας τείνει «να γίνει πλέον ενδημικό φαινόμενο», προσθέτοντας ότι «η κοινωνία δεν μπορεί να ανεχθεί αυτού του είδους τις καταστάσεις».

Κάλεσε σε καταδίκη απ’ όλους, χωρίς επιφυλάξεις και άφησε αιχμές κατά της απόφασης του υπουργού Μεταφορών. «Μπορεί μια κυβερνητική απόφαση να μην ήταν η καλύτερη, αλλά αυτό δε δικαιολογεί σε καμία περίπτωση αυτά τα φαινόμενα, τα οποία ζούμε», κατέληξε.



ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ...

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΙ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΑΚΑΚΙΑ ΑΡΜΑΝΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ;;;;;;;;;;....ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΟΣΜΟ;;;.........ΣΕ ΠΟΙΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΛΟΥΒΙ;;;;........

ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΑΦΟΝ ΣΤΟ ΗΔΗ ΚΟΡΕΣΜΕΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙ;;;....

ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΙΑΤΣΕΣ ΤΩΝ ΤΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΓΕΜΑΤΕΣ;;;....

ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ....ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ;;;....

ΠΟΣΗ ΑΛΛΑΖΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ;;...

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΑΞΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΓΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΤΗ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου