Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

EKBIAZEI ME BLACK OUT Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ!


ΟΙ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ...

- 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες σχεδιάζουν αρχές Μαΐου
- “Θα κατεβάσουμε μια βδομάδα τους διακόπτες” λένε οι συνδικαλιστές
- Απειλούν με καταλήψεις δημόσιων κτιρίων

 Όλα δείχνουν ότι το Μάιο από τις αρχές 5-6 του μήνα μέχρι και τις 15 που το νομοσχέδιο που προβλέπει και τις αποκρατικοποιήσεις ΔΕΚΟ θα πάει στη βουλή οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ ετοιμάζουν χορό... στο σκοτάδι.


Πρόγευση έδωσαν χθες με την ανακοίνωση του σχεδίου για 248ωρες ε[αναλαμβανόμενες απεργίες για να εμποδίσουν την πώληση του 17% από το ποσοστό που κατέχει το δημόσιο, ενώ κάποιοι με νόημα θυμίζουν ότι έχουν δείξει π[ως μπορούν να καταλάβουν (με εντυπωσιακό τρόπο μάλιστα) κτίρια... κατά βούληση.

Με τους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ να έχουν αποδείξει ότι παρά την ιδεολογική συγγένεια με την Κυβέρνηση δεν ανέχονται την παραμικρή παραχώρηση σε μισθολογικά ή εργασιακά όλα δείχνουν ότι η ... αγωνιστική γυμναστική θα περιλαμβάνει δυναμικές κινητοποιήσεις.

Οι αποφάσεις θα ληφθούν στις 28 Απριλίου για να... σταλεί νωρίς το μήνυμα.

Την ίδια ώρα, όχι τυχαία ίσως καθώς πάμε σε σύγκρουση βλέπουν το φως της δημοσιότητας έγγραφα τα οποία δείχνουν απίστευτη σπατάλη σε διάφορους τομείς, αλλά και αποζημιώσεις συνδικαλιστών.

Οπως αποκαλύπτεται από έγγραφα, η ΔΕΗ κατέβαλε συνολικά 365.542,15 ευρώ στους τέσσερις συνδικαλιστές για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις του ΔΣ του ΤΑΥΤΕΚΩ και της Διοικητικής Επιτροπής του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ στο διάστημα από τον Οκτώβριο του 2008 έως τον Δεκέμβριο του 2010.

Η χαμηλότερη αποζημίωση για το συγκεκριμένο 27μηνο είναι 58.933 ευρώ και η υψηλότερη 130.916,95 ευρώ.

Οι τέσσερις συνδικαλιστές είναι μέλη του «Σπάρτακου», του μεγαλύτερου συνδικάτου της ΔΕΗ στη Δυτική Μακεδονία. Οι δύο είναι μέλη της ΠΑΣΚΕ και οι άλλοι δύο της ΔΑΚΕ.

Στο φως της δημοσιότητας έχουν έρθει οι επιδοτήσεις που έδιναν οι διοικήσεις της εταιρείας, με τις ευλογίες των κυβερνήσεων τα τελευταία 12 χρόνια, στη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και τον ΟΚΔΕ. Πρόκειται για ποσά συνολικού ύψους 25 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου