Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΜΕΝΤΙΟΥΜ!


Για τη διπλή δολοφονία του μέντιουμ και της συντρόφου του 2009 κατηγορείται ο 36χρονος, όμως οι πληροφορίες τον θέλουν αναμεμειγμένο και στην επίθεση εναντίον των ιδιοκτητών του γνωστού κλαμπ Καραμέλα


 Πριν δυο χρόνια, στις 26 Φεβρουαρίου είχε αποκαλυφθεί στο Χαλάνδρι ένα διπλό έγκλημα. Είχαν βρεθεί νεκροί μέσα στο γραφείο του μέντιουμ Μιλτιάδη Μουτάφη ο ίδιος και η 38χρονη σύντροφός του Παρασκευή Γκέζου... Μέχρι σήμερα δεν είχε βρεθεί το παραμικρό στοιχείο, ωστόσο φαίνεται ότι όλα αυτά άλλαξαν και οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 36χρονου.

 Ο δράστης δεν έχει πει εάν επρόκειτο για συμβόλαιο θανάτου και για λογαριασμό ποιου το εκτέλεσε ωστόσο οι αστυνομικοί κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του 36χρονου εμπλέκεται σε συμβόλαιο ανθρώπων της νύχτας.

 Τον είχε κατονομάσει ως εντολέα του (για λογαριασμό τρίτου) ο πρώην υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού που είχε λάβει εντολή να σκοτώσει τους ιδιοκτήτες του γνωστού κλαμπ “Καραμέλα” στη λεωφόρο Συγγρού.

 Ο 36χρονος είχε κατέβει και υποψήφιος βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή είχε συλληφθεί άλλη μια φορά στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα καθώς σε έλεγχο που είχε γίνει από αστυνομικούς που σταμάτησαν το πολυτελές τζιπ με το οποίο κινούνταν είχε βρεθεί ένα όπλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου