Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Καρατζαφέρης για καταδίκη Ψωμιάδη: πολιτικό πραξικόπημα.




35 λεπτά κράτησε η συνάντηση των δύο ανδρών στο γραφείο του Περιφερειάρχη.

«Η ισχύς εν τη ενώσει» ήταν το σχόλιο του κ. Καρατζαφέρη σε ερώτηση για τους λόγους της επίσκεψής του, ενώ έκανε λόγο για «πολιτικό πραξικόπημα» που δεν μπορεί να γίνεται στην εποχή μας. Δεν θα τολμήσουν, είπε, κι αν το κάνουν θα το βρουν μπροστά τους.
Από την πλευρά του ο Π. Ψωμιάδης δήλωσε:
«Η παρουσία του προέδρου Γ. Καρατζαφέρη σήμερα εδώ σημαίνει πολλά. Όχι μόνο για μένα, αλλά και για τη Δημοκρατία μας. Θέλω να ευχαριστήσω και αυτόν και την κοινοβουλευτική ομάδα του ΛΑΟΣ για τη συμπαράσταση πριν και μετά τη δίκη».

Ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε ότι οι αποφάσεις των δικαστηρίων βγαίνουν εν ονόματι του ελληνικού λαού και ότι ο κ. Ψωμιάδης με την εντολή του ελληνικού λαού, εν ονόματι του ελληνικού λαού, είναι περιφερειάρχης. Προφανώς υπάρχει μία σύγχυση, τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης, προαναγγέλλοντας ότι ο ΛΑΟΣ σήμερα, με την ευκαιρία της συζήτησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, θα καταθέσει τροπολογία. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εξέφρασε την ευχή ότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι εξυπηρετείται η Δημοκρατία με το να υπηρετείται η ουσία του νόμου και όχι ο τύπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου