Τρίτη 19 Απριλίου 2011

AΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ HURRIET ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ


ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ HURRIET...





Ούτε έκανε δηλώσεις για Έλληνες τεμπέληδες και Τούρκους δουλευταράδες, ούτε έδωσε συνέντευξη στη Hürriyet ο Θ. Πάγκαλος, υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του.


Αργά το βράδυ της Μ. Δευτέρας και ενώ οι δηλώσεις του προκάλεσαν σάλο και νέα πολιτική αντιπαράθεση, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, με ανακοίνωσή του, χαρακτήρισε τα πάντα αναληθή.

 «Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον Παναγιότατο Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, δεν είχε καμία επαφή με εκπροσώπους του Τύπου. Ουδέποτε έκανε δηλώσεις ή έδωσε συνέντευξη με το περιεχόμενο που αναφέρεται στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας ή με οποιοδήποτε άλλο», αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Πάγκαλου.

 Μόνο που τα περί τεμπέληδων, δουλευταράδων κτλ ήταν το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Hürriyet με τον τίτλο: «Ο τζίτζικας και ο μέρμηγκας!».

ANAKOINΩΣΗ ΝΔ:


 «Ο κύριος «μαζί τα φάγαμε» ξαναχτύπησε» είχε σχολιάσει νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, χαρακτηρίζοντας τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης επικίνδυνο και τονίζοντας πως πια «το θέμα είναι αν θα συνεχίσει να τον καλύπτει ο πρωθυπουργός».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΟΣ:

Ανακοίνωση για το ίδιο θέμα είχε εκδώσει νωρίτερα και το γραφείο Τύπου του ΛΑΟΣ, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι: «Η κυνική ομολογία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης από την Κωνσταντινούπολη, έχει μία αλήθεια. Όταν εμείς είχαμε κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, η Τουρκία αναδείκνυε έναν Ερντογάν».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου