Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

3η ΟΝLINE ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΕΛΛΑΔΑ!

OΛΟΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΒΑΡΥΑΣ ΜΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣ...

Στην 3η θέση σύμφωνα με παγκόσμια ιστοσελίδα
Η δωρεάν υπηρεσία online ξενοδοχειακών κρατήσεων για περισσότερα από 210.000 ξενοδοχεία παγκοσμίως, η ιστοσελίδα hotel.info, ρώτησε τους πελάτες της ποιους θεωρούν τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς για το 2011.




Κορυφαίος τουριστικός προορισμός θεωρείται η Ισπανία, ενώ η Ελλάδα έρχεται στην 3η θέση, περνώντας μπροστά από χώρες όπως η Γερμανία, η Τουρκία και η Πορτογαλία.

Η ελληνική φιλοξενία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους Ιταλούς και τους Γάλλους. Και στις δύο χώρες η Ελλάδα εξασφάλισε μια θέση ανάμεσα στους 5 κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς ως προς τους ταξιδιώτες που θα υποδεχτεί το καλοκαίρι του 2011.

Τα ελληνικά ξενοδοχεία περιμένουν και φέτος αυξημένη τουριστική κίνηση από τη Γερμανία και την Ισπανία. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης περίπου το 4 % των Γερμανών τουριστών προγραμματίζει καλοκαιρινή διαμονή στην Ελλάδα.

Στους δέκα δημοφιλέστερους προορισμούς διακοπών στη συνολική κατάταξη κατά την καλοκαιρινή σεζόν του 2011 συγκαταλέγονται επίσης η Πορτογαλία, η Αυστρία και η Τουρκία, με την Πορτογαλία να είναι ιδιαίτερα αγαπητή κυρίως στον άμεσο γείτονά της, την Ισπανία. Η Τουρκία αναμένει κυρίως τουρίστες από τη Γερμανία, αλλά και από τη Γαλλία.

Γενικά, όμως, οι εγχώριες διακοπές είναι οι δημοφιλέστερες με το 60% των Γάλλων να μένουν πιστοί στην πατρίδα τους το καλοκαίρι του 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου