Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΚΥΠΡΟΣ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ.


Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης του ψεδοκράτους στα κατεχόμενα κυπριακά εδάφη κατέθεσαν τρία τουρκοκυπριακά κόμματα.

Σύμφωνα με τον τουρκοκυπριακό Τύπο, στην πρόταση τους τα τρία κόμματα (Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό Κόμμα, Κόμμα της Κοινοτικής Δημοκρατίας και Δημοκρατικό Κόμμα) αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι το θέμα του «ανασχηματισμού» έχει απασχολήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα την κοινή γνώμη, έχοντας θέσει σε δεύτερη μοίρα τα οικονομικά, πολιτικά, και κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Τουρκοκύπριοι.
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής του ψευδοκράτους δήλωσε ότι η πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης Ιρσέν Κιουτσούκ (Κόμμα Εθνικής Ενότητας), υπογράφεται από 17 βουλευτές, ενώ ένας αριθμός συναδέλφων τους αναμένεται να την υπογράψει σήμερα.

Και όλα αυτά μετά λίγες μέρες μετά τις μεγάλες διαδηλώσεις μεγάλης μερίδας τουρκοκυπρίων κατά των κατοχικών αρχών του Αττίλα και κατά των εποίκων που έχουν μαζευτεί στο βόρειο κομμάτι του νησιού απο την Ανατολία.

Αξίζει να σημειωθεί οτι στην τελευταία μεγάλη συγκέντρωση πολλοί τουρκοκύπριοι έφεραν σημαίες της Κυπριακής Δημοκρατίας, προσπάθησαν να κατεβάσουν την Τουρκική σημαία απο την ψευτοπρεσβεία της Τουρκίας στην Λευκωσία και φώναζαν συνθήματα όπως "Τουρκία αϊ σιχτίρ''!...

Όλες αυτές τις εξελίξεις βέβαια πρέπει να τις δουν με ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ η Ελλαδική και η Ελληνοκυπριακή πλευρά...

ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ...ΤΟΥΡΚΙΑΣ!...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου