Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Η' ΑΛΛΙΩΣ JEFFRY MINEΪKO...


ΒΡΗΚΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ!!!


ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΜΙΝΕΪΚΟ! (ΤΥΧΑΙΟ;;;...)


Η επίσημη επίσκεψη του Γ. Παπανδρέου στην Πολωνία ήταν αρκετά αποκαλυπτική για το γενεαλογικό δέντρο του Πρωθυπουργού μας.

Στην ομιλία του ο Πρωθυπουργός έκανε μια ιστορική αναφορά στη διαδρομή του προπάππου του από μια πόλη της Πολωνίας απ' όπου καταγόταν ως την εγκατάστασή του στην Ελλάδα...

Όπως ανέφερε ο Γ. Παπανδρέου ο προπάππος του καταγόταν από την περιοχή του Μπιάουιστοκ. Υπήρξε μάλιστα επαναστάτης και αναγκάστηκε να φύγει από την Πολωνία. Αναζήτησε καταφύγιο στην περιοχή της Ηπείρου.

Στην τουρκοκρατούμενη Ήπειρο συνέχισε την επαναστατική του δράση. Πήρε μέρος στις προσπάθειες απελευθέρωσης της περιοχής από την Οθωμανική Αυτοκρατορία (Κάποιες κακές γλώσσες βέβαια λένε οτι βοήθησε στην ανέγερση του  τοίχους του Μπιζανίου το οποίο βοήθησε την οχύρωση τουν τούρκων...).

Αργότερα όπως είπε ο Γ. Παπανδρέου ο προπάππος του συνέβαλε και στην ανακάλυψη του αρχαιολογικού χώρου της Δωδώνης "κι έτσι έγινε και πολύ ένθερμος πατριώτης Έλληνας, κάνοντας την Ελλάδα δεύτερή του πατρίδα".

Μετά την επίσκεψη στην πρωθυπουργική καγκελαρία της Πολωνίας , ο κ. Παπανδρέου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Πολωνίας Μπρόνισλαβ Κομορόφσκι, με τον οποίο, όπως προέκυψε κατά τη συζήτησή τους...τους συνδέουν κοινές ρίζες από την εβραϊκή οικογένεια Μινέικο!

Και ύστερα μας λένε συνομοσιολόγους...Αν είναι δυνατόν... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου