Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

«Πραγματικός οίκος ανοχής η βίλα Μπερλουσκόνι»



Σύμφωνα με όσα υποστήριξαν οι εισαγγελείς του Μιλάνου κατά τη σημερινή δικάσιμο της υπόθεσης, που αφορά στενούς συνεργάτες του Ιταλού πρωθυπουργού, «είχε στηθεί ένα σύστημα προς ικανοποίηση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με κοπέλες πρόθυμες να εκπορνευτούν, με την εμπορευματοποίηση του σώματος των γυναικών και την ταπείνωση της αξιοπρέπειάς τους».


Για αυτό και έκαναν λόγο για «πραγματικό οίκο ανοχής».

Το δικαστήριο αποφάσισε παράλληλα ότι οι δυο 19χρονες κοπέλες, η Κιάρα Ντανέζε και Άμπρα Μπατιλάνα, οι οποίες δήλωσαν ότι είχαν κληθεί στο Άρκορε χωρίς να γνωρίζουν πώς ακριβώς οργανώνονταν τα «πάρτι», έχουν δικαίωμα να ζητήσουν αποζημίωση για πρόκληση ψυχικής οδύνης.

«Οι πελάτισσές μας υπέφεραν απερίγραπτα μετά την δημοσιοποίηση της όλης ιστορίας, ακόμη και στην καθημερινή τους ζωή, στο σχολείο», δήλωσαν οι συνήγοροι υπεράσπισης.

Οι εισαγγελείς Πιέτρο Φόρνο και Αντόνιο Σαντζερμάνο ζήτησαν την προσαγωγή σε δίκη των Λέλε Μόρα (ατζέντη μοντέλων και ηθοποιών που βρίσκεται στην φυλακή για χρεοκοπία) της περιφερειακής συμβούλου Νικόλ Μινέτι και του δημοσιογράφου Εμίλιο Φέντε.

Θεωρούν ότι ευθύνονται για «παρότρυνση σε εκπόρνευση», τόσο ενήλικων γυναικών, όσο και της ανήλικης --μέχρι πέρυσι-- Ρούμπι Καρίμα. Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, η Μινέτι διαχειριζόταν τον «οίκο ανοχής», σε συνεργασία με τους Φέντε και Μόρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου