Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Οι κουκουλοφόροι δεν έδιωξαν τους Αγανακτισμένους!



OI ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ!

Η Τρίτη 28 Ιουνίου ήταν η καλύτερη απόδειξη ότι δεν υπάρχουν μονόδρομοι και ότι οι ''Αγανακτισμένοι'' πολίτες έχουν τη δύναμη να χαράξουν μία νέα πορεία για την κοινωνία
Κατάφεραν να κάνουν το ''επόμενο βήμα'' και να αντισταθούν σθεναρά σε όσους προσπαθούν να καταστρέψουν τις ειρηνικές τους διαδηλώσεις. Είχαν συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα, πιστοί στο ραντεβού τους.
Όλα κυλούσαν ομαλά, όταν έκαναν την εμφάνισή τους οι ''γνωστοί-άγνωστοι''. Στην προσπάθειά τους να αμαυρώσουν τις κινητοποιήσεις, παρεισέφρησαν στους συγκεντρωμένους και άρχισαν να πετούν μπουκάλια κατά των αστυνομικών.
Οι χιλιάδες διαδηλωτές προσπάθησαν να σταματήσουν τους κουκουλοφόρους και να περιορίσουν τα επεισόδια. Σε αυτή τους την προσπάθεια, δημιούργησαν μία ανθρώπινη αλυσίδα μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ.

Οι πολίτες αποδοκίμασαν έντονα τους ταραξίες, τονίζοντας ότι το μόνο που επιθυμούν είναι να διαδηλώσουν ειρηνικά. Παρά απέλπιδες προσπάθειες των ''Αγανακτισμένων'', τα επεισόδια συνεχίστηκαν και εντάθηκαν σε σημείο που ανάγκασαν το συγκεντρωμένο πλήθος να αποσυρθεί από την πλατεία.
Το μόνο που κατάφεραν, όσοι προκάλεσαν τα επεισόδια, ήταν να πεισμώσουν τους ''Αγανακτισμένους'', οι οποίοι επέστρεψαν δυναμικά και πάλι στο κέντρο της πρωτεύουσας. Η ''μάχη'' μεταξύ των αγανακτισμένων πολιτών και των κουκουλοφόρων έληξε άδοξα για τους τελευταίους.
Ήταν πιο αποφασισμένοι από ποτέ να μείνουν στην πλατεία και το έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο. Παρά την αποπνικτική ατμόσφαιρα του Συντάγματος, συγκεντρώθηκαν εκ νέου τονίζοντας ότι ''Τώρα είναι η δική μας ώρα, τώρα μιλάμε εμείς''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου