Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΙΓΑ:ΑΠΟΤΙΝΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗ ΔΟΞΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΙΝΑΣΕΙ!


Κατά των συγκεντρώσεων των "Αγανακτισμένων " που έχουν προγραμματιστεί  είναι η Αλέκα Παπαρήγα .

Και ακούγοντάς την στον REAL fm να απαντάει στην ερώτηση του Νίκου  Χατζηνικολάου, πως βλέπει αυτές τις συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα και σε πολλές άλλες πόλεις , φάνηκε μάλλον ... αγανακτισμένη για την κίνηση αυτή που τη χαρακτήρισε " μόδα"

Μερικά από τα λόγια της :


΅... Εμείς είμαστε προσεκτικοί να πούμε ότι αυτός είναι ο μονόδρομος της απάντησης.. Θυμάστε τη Γένοβα και τα λοιπά.. Είναι ορισμένα ξεσπάσματα που δεν έχουν οργάνωση, δεν βασίζονται στους τόπους δουλειάς , τους κλάδους, τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, δεν έχoυν στοιχειώδη πολιτική κατεύθυνση.  Και αυτά τα πράγματα θα είναι ένα ξέσπασμα μια μόδα που θα περάσει...

... Μου κάνει εντύπωση που ορισμένοι, που είναι ορκισμένοι,  δεν θέλουν να υπάρχει λαϊκό κίνημα, το προβάλλουν σαν κάτι το σημαντικό, το ιδανικό .γγιατί μια απεργία δεν είναι; Τι θα πει " ειρηνικό;" .Σε αντιπαράθεση με την απεργία; Όχι!΅.

ΟΧΙ ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΡΙΓΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΔΑ!...ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΟΒΑ!... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!
ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΚΙ ΕΣΑΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΔΑ...ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ...




ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ Η' ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ!




ΑΛΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου