Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ



Εμείς οι εκπρόσωποι Πατριωτικών-Δημοκρατικών Οργανώσεων και οι Έλληνες Πατριώτες που συγκεντρωθήκαμε σήμερα Σάββατο, 11 Ιουνίου 2011, με τη σκέψη μας στον αγώνα του Λαού μας για Ελευθερία και Δημοκρατία, αφού συζητήσαμε την υφιστάμενη κατάσταση στην πλατεία Συντάγματος και στις πλατείες ελληνικών πόλεων, καταλήξαμε στα παρακάτω συμπεράσματα...


- Χαιρετίζουμε τις Λαϊκές κινητοποιήσεις και καλούμε όλον τον Λαό να τις ενισχύσει με την παρουσία του.

- Καλούμε τον Λαό, να παραμένει στο Σύνταγμα και στις πλατείες των πόλεων, με κεντρικό στόχο την απομάκρυνση της κυβέρνησης από την εξουσία.

- Θεωρούμε αυτονόητη την προστασία του Λαού και των κινητοποιήσεών του από οποιαδήποτε κακοπροαίρετη αλλά και ανεξέλεγκτη ενέργεια, η οποία μπορεί να δώσει αφορμή στο σύστημα να χρησιμοποιήσει βία.

- Καλούμε τον Λαό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός και να επεμβαίνει άμεσα σε περιπτώσεις όπου διαπιστώνει προσπάθεια καταστροφής ή κλοπής ιδιωτικής ή δημόσιας περιουσίας, χρήση βίας προς κάθε κατεύθυνση και φυσικά σε περιπτώσεις ατόμων με καλυμμένα πρόσωπα.

- Εκτιμούμε πως δεν θα πρέπει να προβάλλονται, σε αυτήν την κρίσιμη φάση, οργανώσεις ή σύμβολα που εκφράζουν τις όποιες ιδεολογικοπολιτικές μας ιδιαιτερότητες ή διαφορές. Οφείλουμε να δίνουμε έμφαση στα συνθήματα κατά του Μνημονίου, της Νέας Τάξης, της Παγκοσμιοποίησης και της κυοφορούμενης Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Η ελληνική σημαία, κοινό σύμβολο όλων των Ελλήνων, σύμβολο Ελευθερίας, Δημοκρατίας και Δικαιοσύνης, είναι το διαχρονικό εκείνο σύμβολο, που συνενώνει όλους τους Έλληνες και συμπυκνώνει το αληθινό πνεύμα των κινητοποιήσεων.

Παράλληλα διευκρινίζουμε πως:

- Η περιφρούρηση της Πλατείας Συντάγματος είναι υπόθεση όλων μας.

- Συγκροτούμε Επιτροπή περιφρούρησης, ανοιχτή σε κάθε εκπρόσωπο Οργάνωσης ή Κινήματος και σε κάθε Έλληνα πολίτη, που συμμετέχει στην Πλατεία Συντάγματος.

- Δεν υφίσταται και δεν αναγνωρίζεται μέσα στην Επιτροπή περιφρούρησης «πρωτοκαθεδρία» σε καμία Οργάνωση ή Κίνημα, από την μικρότερη έως την μεγαλύτερη. Είμαστε όλοι ισότιμοι, όπως και ο όποιος πολίτης συμμετέχει σε αυτήν.

- Η αρχή της ομοφωνίας αποτελεί τον πυρήνα των δημοκρατικών διαδικασιών των συσκέψεών μας.

Καλούμε τέλος όλους τους Έλληνες να πάρουν την υπόθεση της Πατρίδας στα χέρια τους, με αποφασιστικότητα και συστράτευση, για να βάλουν οριστικό φρένο στα επικίνδυνα αδιέξοδα που δημιούργησε η κυβέρνηση, παραδίδοντας σε κέντρα εξουσίας έξω από τα εθνικά σύνορα τη Λαϊκή εντολή.

Η κυβέρνηση αυτή απέσπασε την ψήφο του ελληνικού λαού, εξαπατώντας τον. Παράλληλα, παραβίασε κάθε συνταγματική νομιμότητα, εκχωρώντας κυριαρχικά δικαιώματα του Λαού σε Τρόϊκα, ΔΝΤ και στους διεθνείς τοκογλύφους.

Η κυβέρνηση παραβίασε τους Νόμους και το Σύνταγμα και η τήρησή του πλέον,

«επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία». (Άρθρο 120 Παράγραφος 4).

«ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου