Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ

ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ - Η Χήτος ΑΒΕΕ ξεδιψάει την Κίνα κι όμως ο Σαμαράς δεν τους συμπεριέλαβε στην επιχειρηματική αποστολή των 73!!!

Το Ηπειρωτικό Φυσικό Μεταλλικό Νερό “Ζαγόρι¨, με ηγετική θέση στις ελληνικές εξαγωγές, εξάγει σε 16 χώρες -ανάμεσά τους και η Κίνα- και μέσα στην κρίση του 2012 κατάφερε να πετύχει αύξηση στο τζίρο του, άνω του 7% με ένα ποσό που ξεπερνά τα 45 εκατ. ευρώ. Κι όμως ο πολιτικά ανίκανος πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, δεν τους συμπεριέλαβε στην επιχειρηματική αποστολή των 73 επιχειρηματιών που τον συνοδεύουν στο ταξίδι του στην Κίνα. Έτσι λοιπόν για τους λόγους, τους οποίους μόνο ο ίδιος γνωρίζει, η κορυφαία Ηπειρωτική βιομηχανία και κατά συνέπεια και η ίδια η Ήπειρος απαξιώνονται από το ίδιο το πρωθυπουργικό περιβάλλον, αφού της στερείται η δυνατότητα να συμμετάσχει στα δύο επιχειρηματικά φόρουμ, (ένα στη Σαγκάη κι ένα στο Πεκίνο) , όπου θα μπορούσε να διευρύνει ακόμη περισσότερο τις εξαγωγές της, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την τόνωση της τοπικής μας οικονομίας. Να υποθέσουμε ότι ο Σαμαράς δεν την προσκάλεσε, επειδή την... ξέχασε, λόγω ανοργανωσιάς, προχειρότητας ή μήπως δεν... χωρούσαν; Οι πληροφορίες πάντως από Αθήνα μεριά, κάνουν λόγο για... “μαγείρεμα” υπέρ κάποιων ημετέρων.
Σαν όπως λέμε: Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το... καλαματιανό αγόρι μου! Σαν δεν ντρέπονται λίγο. Γι' αυτό οι επενδύσεις στη χώρα πάνε κατά διαόλου...
 
 Αναρτήθηκε από epirusgate.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου