Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΧΑΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΛΑΒΩΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

"Σκοτώθηκαν" Αλβανοί και Σλάβοι στον τελικό κυπέλου της Βαρδάρσκα στα Σκόπια


ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΗΚΩΣΑΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ.

ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ'' ΣΗΚΩΣΑΝ ΟΙ ΣΛΑΒΟΒΟΥΛΓΑΡΟΒΑΡΔΑΡΙΟΙ.


Έκαψαν τη σημαία της Αλβανίας, Αλβανοί και Σλάβοι πλακώθηκαν στο στάδιο ...."Φίλιππος ο Β' !"
Διεκόπη ο χθεσινός τελικός κυπέλλου μεταξύ των ομάδων «Σκέντιγια» και «Τέτεξ», λόγω εθνικιστικών συνθημάτων από τους οπαδούς των δύο ομάδων. Ο τελικός κυπέλλου άρχισε το..
βράδυ στο εθνικό στάδιο των Σκοπίων και διεκόπη οριστικά στο 25΄λεπτό, λόγω εθνικιστικών συνθημάτων που φώναζαν κυρίως οι περίπου 3.000 Αλβανοί οπαδοί της «Σκέντιγια».

Οι οπαδοί της «Σκέντιγια» αποδοκίμασαν αρχικά τον εθνικό ύμνο της ΠΓΔΜ ενώ φώναζαν συνθήματα υπέρ του UCK, της ένοπλης οργάνωσης των Αλβανών ανταρτών στην ΠΓΔΜ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ :

Τον αγώνα διέκοψε ο διαιτητής της αναμέτρησης, μετά από συνεννόηση με τον παρατηρητή. Οι δύο ομάδες έχουν έδρα το Τέτοβο. Η «Σκέντιγια» έχει Αλβανούς οπαδούς ενώ η «Τέτεξ» έχει κυρίως Σλάβους οπαδούς.

Αναμένεται να γνωστοποιηθεί πότε θα επαναληφθεί ο τελικός κυπέλλου, ο οποίος σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα διεξαχθεί χωρίς οπαδούς των δύο ομάδων.

Εθνικιστικά και υβριστικά συνθήματα μεταξύ οπαδών αποτελούν τακτικό φαινόμενο στους αγωνιστικούς χώρους της ΠΓΔΜ όταν αγωνίζονται σλαβικές με αλβανικές ομάδες.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου