Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

O ΔΩΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ;


Ολοένα και περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Γιώργος Δώνης για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας

Ο 45χρονος τεχνικός, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Goal», είναι αυτήν τη στιγμή στην κορυφή της λίστας με τους υποψήφιους για να διαδεχθούν τον Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Ο αγώνας για την προκριματική φάση του Euro 2016 με την Ουγγαρία, είναι το ερχόμενο Μάρτιο και με την επιστροφή του Γιώργου Γκιρτζίκη στην Αθήνα από την Ξάνθη -όπου κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές της τοπικής ΕΠΣ- αναμένεται να δρομολογηθούν εξελίξεις στο θέμα του προπονητή που «καίει» όλο και περισσότερο όσο περνάει ο καιρός.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ είχε συνάντηση με τον Γιώργο Καραγκούνη την περασμένη εβδομάδα, όπου συζητήθηκαν οι επιλογές του διευθυντή και τα αποτελέσματα των επαφών του με τους υποψήφιους (Μαρκαριάν, Μίτσελ, Κετσπάγια, Λεμονής).

Ο «Κάρα» δείχνει να προτιμά τον Ουρουγουανό, ο οποίος όμως δεν έχει πολύ... ρεύμα στο ΔΣ, που θα πάρει την απόφαση. Και από τη στιγμή που η διαφορά στο οικονομικό με τον Μίτσελ είναι μεγάλη και άλλη περίπτωση από το εξωτερικό δεν διαφαίνεται, ο Καραγκούνης δείχνει να προτιμά το Δώνη από τις εγχώριες λύσεις.

Η πρόταση που θα γίνει στο «τρένο» θα είναι για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της προκριματικής φάσης, με απολαβές ύψους 300 χιλιάδων ευρώ, ενώ θα υπάρχει και πριμ πρόκρισης στα τελικά της διοργάνωσης.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου