Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2015

Άκουσον άκουσον! Γερμανός Ευρωβουλευτής ζητά την καταδίκη του Καμμένου επειδή πέταξε πάνω από τα Ίμια!!!

Οργή των ΑΝ.ΕΛ. για τη στάση των ευρωβουλευτών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος

Κάλεσμα προς τους Σοσιαλιστές και τους Δημοκράτες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να ταχθούν υπέρ ενός  ψηφίσματος που θα καταδικάζει την κίνηση του Πάνου Καμμένου να πετάξει πάνω από τα Ίμια απευθύνει ο επικεφαλής της ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ.

«Οι συντηρητικοί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προτίθενται μέσα στην επόμενη εβδομάδα να καταδικάσουν το ακροδεξιό κόμμα - μέλος του νέου κυβερνητικού συνασπισμού στην Ελλάδα -, με ψήφισμα παρόμοιο με εκείνο που είχε λάβει η Ε.Ε. επιπλήττοντας την Αυστρία πριν από 15 χρόνια», αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters.

Ο ηγέτης του ΕΛΚ της μεγαλύτερης πολιτικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τόνισε ότι θα ασκήσει πιέσεις και στην κεντροαριστερά να ταχθεί υπέρ ενός ψηφίσματος παρόμοιο με εκείνο που είχε εγκριθεί το 2000, όταν η αυστριακή ακροδεξιά υπό τον Χάιντερ είχε συμμετάσχει στην κυβέρνηση της Αυστρίας.

Σε εκείνο το ψήφισμα, ο Χάιντερ αποκαλούταν «ξενοφοβικός και ρατσιστής». Όπως αναφέρει το Reuters, ο Πάνος Καμμένος ο οποίος χρίστηκε υπουργός Άμυνας, «πέταξε με ελικόπτερο την Παρασκευή κοντά στις τουρκικές ακτές, παρακινώντας τα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη να μάχονται και στις δύο πλευρές».

Το Reuters συνεχίζει λέγοντας πως ο Βέμπερ, μέλος των Γερμανών Χριστιανωκοινωνιστών είπε για την επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στα Ίμια. «Αυτό είναι τρελό και πρέπει να το συζητήσουμε», τόνισε και περιέγραψε τον νέο συνασπισμό στην Ελλάδα ως μια «ακραία κυβέρνηση».

Οργισμένη ήταν πάντως η απάντηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων:

«Σήμερα ο γερμανός ευρωβουλευτής Μ. Weber, επικεφαλής της ομάδας στην οποία ανήκει η ΝΔ στο Ευρωκοινοβούλιο, επέλεξε να επιτεθεί κατά της Ελλάδας και των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με σκαιότατο τρόπο.

Συγκεκριμένα, ο εν λόγω ομοϊδεάτης του κ. Σαμαρά κατήγγειλε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένο ότι δήθεν «προκάλεσε επεισόδιο στα Ίμια με την κατάθεση στεφανιού δίπλα στις τουρκικές ακτές» (!) εντάσσοντας την πράξη του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ στην «ακροδεξιά πολιτική» που δήθεν ακολουθεί η νέα Ελληνική κυβέρνηση…

Πέρα από την πολιτικά μαφιόζικη αυτή ενέργεια που προφανώς στοχεύει στην υπονόμευση της εν εξελίξει διαπραγμάτευσης της Ελλάδας για το χρέος, οφείλουμε να επισημάνουμε τις εξής «συμπτώσεις»:

1. Η συκοφαντική αυτή καμπάνια εκπορεύεται από τους Χριστιανοκοινωνιστές της Βαυαρίας, ένα μειοψηφικό κόμμα που έγινε διεθνώς γνωστό δια του πρώην αρχηγού του Φρανς Γιόζεφ Στράους. Θυμίζουμε πως ο μακαρίτης Στράους υπηρέτησε ως αξιωματικός προπαγάνδας των Ναζί στον γερμανικό στρατό…

2. Ο κ. Weber ως επικεφαλής του ΕΛΚ ανήκει κατά σύμπτωση στην ίδια ευρωομάδα με τη Ν.Δ.

Όποιος γνωρίζει πως λειτουργεί το Ευρωκοινοβούλιο ξέρει πως μια τέτοια επίθεση αποκλείεται να μην ήταν σε γνώση των ευρωβουλευτών της Ν.Δ που άλλωστε αποτελούν την μόνη Ελληνική συνιστώσα στη συγκεκριμένη ευρωομάδα. Τίθεται επομένως το ερώτημα αν η Ν.Δ ενέκρινε την εν λόγω μαφιόζικη επίθεση κατά των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας. Κι αν όχι, γιατί δεν έβγαλε ακόμα ανακοίνωση καταδίκης της παραπάνω αθλιότητας.

Καλούμε τη Ν.Δ να ενημερώσει τον Ελληνικό λαό αν θεωρεί και αυτή ότι υπάρχουν «τουρκικές ακτές» στα Ίμια».
 
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου