Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΦΡΙΚΗ: Ληστές τρύπησαν με βελόνες και έβγαλαν τα δόντια των θυμάτων τους!!!

 
 


Πάγωσαν ως και οι αστυνομικοί από τα όσα αντίκρισαν. Είδαν ηλικιωμένους ανθρώπους πραγματικά τσακισμένους από τα βασανιστήρια στα οποία τους υπέβαλαν οι ληστές που εισέβαλαν στα σπίτια τους στην περιοχή του Πειραιά.
Πρόκειται για τα θύματα μιας τριμελούς συμμορίας που δρούσε στον Πειραιά και οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι έχει πολλά περισσότερα θύματα απ' όσα ως τώρα έχουν απευθυνθεί στην αστυνομία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του bloko.gr μια γυναίκα, αποκάλυψε ότι οι δράστες την έγδυσαν διατηρώντας πάνω της τα απαραίτητα, την πέταξαν στο πάτωμα με τεντωμένα τα άκρα και άρχισαν να της τρυπάνε το κορμί με βελόνες και σακοράφες, αναγκάζοντας την να καταπίνει
σκόνη απορρυπαντικού, μέχρι να τους ομολογήσει σε ποιο σημείο του σπιτιού είναι κρυμμένα τα χρήματα. Μάλιστα, έφτασαν στο σημείο να της βγάλουν ένα δόντι για να αντλήσουν οι απάνθρωποι βασανιστές την πολύτιμη γι αυτούς πληροφορία. Η τραγικά άτυχη γυναίκα, προσποιήθηκε τη νεκρή για να σταματήσουν τα μεσαιωνικά μαρτύρια της.
Σε άλλες τουλάχιστον δύο περιπτώσεις, τα θύματα εξιστόρησαν συνθήκες πολεμικής εισβολής με τα σφυριά ή με τέιζερ στα χέρια και αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι για ακριβώς τους ίδιους λόγους.
Οι ληστές έστηναν καρτέρι στις γειτονιές του Πειραιά, εντόπιζαν τα θύματά τους και στη συνέχεια αφού διαπίστωναν ότι μένουν μόνοι ή περνούν μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι στο σπίτι εισέβαλαν και ξεκινούσαν το φρικτό έργο τους.
Οι δύο από τους τρεις δράστες ευτυχώς έχουν ήδη συλληφθεί και οδηγούνται σε λίγη ώρα στον εισαγγελέα, ενώ ο τρίτος αναζητείται.

bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου