Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΥΤΟΣ Ο... ΤΥΠΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ;;;...

 

 

Πρώτα ήταν τα δελφίνια και οι φάλαινες του Ιονίου. Μετά ήταν η πεποίθησή του ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει πετρέλαιο.
Και τέλος η παραίτησή του από το
ΠΑΣΟΚ αλλά όχι και από την θέση του ευρωβουλευτή.... Ένα όνομα, μια ιστορία: Κρίτων Αρσένης.

Ο ανεξάρτητος πλέον ευρωβουλευτής, χτύπησε ξανά. Ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής που αν δεν είχε επιλεγεί από το ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου για την θέση του ευρωβουλευτή πιθανότατα δεν θα είχαμε την χαρά.... Ο Κρίτων Αρσένης ανακάλυψε την συνομωσία της κυβέρνησης Σαμαρά!

Ο κ. Αρσένης ανέβασε στην σελίδα του στο Facebook ένα πόστ σύμφωνα με το οποίο, "...η κυβέρνηση της χώρας χρησιμοποιεί την κοινωνική αναταραχή από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα για να διαλύσει τη δασική μας πολιτική και να επιτρέψει μαζική δόμηση στα δικά μας δάση."

Εδώ, ο εγκέφαλος αδειάζει. Ο αποκαλούμενος και ταρζάν των Βρυξελλών, κ. Κρίτων Αρσένης φαίνεται να βλέπει το δέντρο και να χάνει το δάσος. Αυτό φαίνεται και από τα σχόλια που υπάρχουν στην σελίδα του στο Facebook.

Ολη η ανάρτηση

Βρίσκομαι στη Νανσύ της Γαλλίας, ως κεντρικός ομιλητής του συνεδρίου για τα 20 χρόνια του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Δασών.
Είναι θλιβερό να μιλάς για την ευρωπαϊκή δασική πολιτική και την ανάγκη χρηματοδότησης των μεσογειακών δασών, όταν η κυβέρνηση της χώρας χρησιμοποιεί την κοινωνική αναταραχή από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα για να διαλύσει τη δασική μας πολιτική και να επιτρέψει μαζική δόμηση στα δικά μας δάση. Πρέπει να τους σταματήσουμε. Πρέπει όλοι οι συμπολίτες μας να ενημερωθούν και να πάρουν θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου