Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012

Αποκαλούσε τον κ. Μπούκουρα της Χ.Α. «φοβισμένο ανθρωπάκι»....


και αυτός τον... έδειρε; (!!;;)


Το δήμαρχο Κορίνθου, Αλ. Πνευματικό φέρεται να χτύπησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ε. Μπούκουρας.

Μετά το συμβάν ξεκίνησε πόλεμος ανακοινώσεων με το ΣΥΡΙΖΑ να ζητά να παρέμβει η Δικαιοσύνη και τη Χρυσή Αυγή να απαντά πως η αξιωματική αντιπολίτευση "κλαίγεται δημοσίως".
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από τοπικά ηλεκτρονικά μέσα, ο βουλευτής πλησίασε το δήμαρχο και με μία στρατιωτική λαβή τον έριξε στο χώμα. Το επεισόδιο έγινε σε χωριό της Κορίνθου κοντά στο οποίο έχει ξεσπάσει πυρκαγιά.....

Να σημειωθεί πως οι δύο άντρες έχουν έρθει σε αντιπαράθεση πολλές φορές στο παρελθόν μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση:
"Νέα φασιστική επίθεση της Χρυσής Αυγής στην Κορινθία. Μετά τις επιθέσεις σε πεινασμένους μετανάστες, τις φραστικές αντεγκλήσεις με πολίτες και μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης και τις προσπάθειες εκφοβισμού των δημάρχων Κορινθίων και Νεμέας , - επιτέθηκαν και σωματικά πια – στο δήμαρχο Κορινθίων κ Αλέκο Πνευματικό.
Η λεκτική βία έγινε πλέον σωματική και δεν απευθύνεται σε ανήμπορους μετανάστες αλλά σε όλη την κοινωνία.
Ενώ μαινόταν η φωτιά στο Σολωμό, 20 περίπου μέλη της Χρυσής Αυγής, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παρευρισκομένων, περικύκλωσαν το δήμαρχο βρίζοντας τον, με επικεφαλής τον αρχηγό τους βουλευτή Κορινθίας Ε. Μπούκουρα να του επιτίθεται και να τον ρίχνει στο έδαφος.
Οι πολίτες που προσπάθησαν να βοηθήσουν το δήμαρχο, προπηλακίστηκαν και αυτοί από τους χρυσαυγήτες.
Όταν έφτασε η αστυνομία είχαν, όπως συνηθίζουν, εξαφανιστεί.
Καλούμε την αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας να παρέμβει για να σταματήσουν αυτά τα φαινόμενα φασισμού της Χ.Α στο νομό.
Είναι έξω από κάθε έννοια δημοκρατίας η δράση αυτών των παραβατικών ατόμων, που ελέω εκλογικού νόμου ορκίζονται βουλευτές και όσων βρίσκουν προστασία δίπλα τους. Να αποδοθούν ευθύνες και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη άμεσα.
Καλούμε τους Κορίνθιους πολίτες να σταθούμε όλοι μαζί απέναντι στις εκτός νόμου φασιστικές και ρατσιστικές πρακτικές της Χ.Α, γιατί το μέλλον της κοινωνίας χτίζεται μόνο μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες.
Καλούμε κάθε ενεργό δημοκράτη σε εγρήγορση, γιατί το "αυγό του φιδιού" έχει πλέον εκκολαφθεί.
Απαιτούμε να αποδοθούν σύντομα ευθύνες και να οδηγηθούν οι υπεύθυνοι στη δικαιοσύνη ακόμα και αν προσπαθήσουν αν κρυφτούν πίσω από τη βουλευτική ασυλία".
Σε ανακοίνωση προέβη, όπως ήταν επόμενο, και η Χρυσή Αυγή.
"Προ ημερών ο κ. Πνευματικός αποκαλούσε τον κ. Μπούκουρα «φοβισμένο ανθρωπάκι». Σήμερα κλαίγεται δημοσίως και δηλώνει ότι τον χτύπησε ένα «φοβισμένο ανθρωπάκι»;
Τόσο γελοίοι είναι οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ. Και από την δική μας πλευρά έχουν υποβληθεί μηνύσεις".

http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου