Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Απέδρασε κρατούμενη από τις φυλακές Κορυδαλλού - Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που μία γυναίκα δραπετεύει - Συναγερμός σε όλη την περιοχή


- Πρόκειται για γυναίκα κρατούμενη κατηγορούμενη για κλοπές κοσμηματοπωλείων
- Πληροφορίες λένε πως πρόκειται για μέλος ....
της σπείρας "Ροζ Πάνθηρες"
- Η κατηγορούμενη παλιότερα ήταν αθλήτρια μπάσκετ στον Παναθηναϊκό και το Παγκράτι
 - Συγκεχυμένες ακόμα οι πληροφορίες για τον τρόπο απόδρασής της Για πρώτη φορά στα χρονικά των φυλακών Κορυδαλλού, μία γυναίκα κρατούμενη κατάφερε να αποδράσει από το μεγαλύτερο σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας, προκαλώντας για άλλη μία φορά χιλιάδες ερωτήματα για την ασφάλεια και τα μέτρα ποιυ λαμβάνονται.
 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για μία γυναίκα σερβικής καταγωγής, η οποία ήταν προφυλακισμένη για διακεκριμένες κλοπές, κατηγορούμενη για μέλος της γνωστής σπείρας των Ροζ Πανθήρων που χτυπούσε και λήστευε μεγάλα κοσμηματοπωλεία σε όλη τη χώρα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κρατούμενη που έχει διατελέσει και παίκτρια μπάσκετ στην ομάδα του Παναθηναϊκού και του Παγκρατίου είχε αναλάβει να κάνει γκράφιτι σε τοίχους της φυλακής.
 Οι ίδιες πηγές αναφέρουν προς το παρόν πως με πρόσχημα το γκράφιτι την επισκέφτηκε ένας φίλος της σήμερα το μεσημέρι για να της δώσει σπρέυ χρωμάτων. Το σχέδιο απόδρασης ήταν ήδη οργανωμένο όπως δείχνουν μέχρι τώρα όλες οι πληροφορίες και και είχε ως εξής: Ο επισκέπτης κρατούσε ένα κουτί με σπρέυ χρωμάτων και ήταν οπλισμένος, κάτι που ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.
Ο επισκέπτης πριν δώσει το κουτί με τα σπρέυ στην φίλη του, χτύπησε τη δεσμοφύλακα και οι δύο πλέον μαζί εξαφανίστηκαν. Έχει σημάνει πάντως συναγερμός στις γύρω περιοχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της κρατούμενης, ενώ έχει ήδη ενημερωθεί η ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου