Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Σοκ! Σε κώμα 15χρονη κοπέλα – Τη βρήκαν ημίγυμνη με κάταγμα στο κεφάλι



Η κοπέλα εντοπίστηκε σε άσχημη κατάσταση σε παραλία της Πάρου και μεταφέρθηκε επειγόντως σε νοσοκομείο της Αθήνας

Η κοπέλα βρισκόταν στη Χρυσή Ακτή της Πάρου με τη μητέρα και την αδελφή της. Γυ΄ρω στις οκτώ το απόγευμα η μητέρα της έχασε τα ίχνη της. Ανησύχησε. Ειδοποίησε τον ναυαγοσώστη της παραλίας.

Σήμανε συναγερμός. Όλοι άρχισαν να αναζητούν την κοπέλα. Λίγο μετά τις εννιά και λίγο πριν πέσει η νύχτα η κοπέλα εντοπίστηκε σε βραχώδη περιοχή αναίσθητη. Ήταν άσχημα χτυπημένη σε όλο το σώμα, ενώ είχε και ένα μεγάλο τραύμα στο κεφάλι. Το κάτω μέρος του μαγιό της έλειπε.

Αμέσως η 15χρονη μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού, όπου όμως οι γιατροί διαπίστωσαν κάταγμα στο κεφάλι και έτσι πάρθηκε η απόφαση να μεταφερθεί με στρατιωτικό ελικόπτερο στο Αττικό Νοσοκομείο της Αθήνας για επέμβαση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η επέμβαση πήγε καλά. Η κοπέλα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Το μυστήριο ωστόσο παραμένει. Πως κατέληξε η 15χρονη σε αυτή την κατάσταση.

Τα χτυπήματα σε όλο της σώμα, αλλά και το γεγονός ότι βρέθηκε ημίγυμνη παραπέμπουν σε επίθεση, ωστόσο το γεγονός ότι βρέθηκε σε βραχώδη περιοχή της παραλίας αφήνει ανοιχτό και το ενδεχόμενο ατυχήματος.

Απαντήσεις αναμένεται να δώσει ο ιατροδικαστής που θα εξετάσει την άτυχη κοπέλα όταν το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας της.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου