Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Κυβέρνηση Παπαδήμου τουλάχιστον έως τον Σεπτέμβριο!




«Να περιμένουμε να εκφραστεί ο Παπανδρέου», ζητά ο Ηλίας Μόσιαλος

«Η κυβέρνηση Παπαδήμου πρέπει να συνεχίσει το έργο της, τουλάχιστον μέχρι και τον Σεπτέμβριο». Αυτό αναφέρει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος, μιλώντας στην εφημερίδα Real News.

Ο κ. Μόσιαλος τονίζει τη μεγάλη σημασία που έχει «το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ να συμφωνήσουν σε ένα μίνιμουμ ενεργειών και δράσεων και για μετά τις εκλογές» , ενώ σχολιάζει ότι «χρειάζεται μια γενικότερη ανασύνθεση του πολιτικού σκηνικού».

«Η πολιτική στην Ελλάδα για πολλά χρόνια είναι το πιο κλειστό από τα κλειστά επαγγέλματα. Είναι καιρός να ανοίξει κι αυτό», σημειώνει.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν μπόρεσε να υπερβεί την ιδεολογία του κρατισμού, τον εναγκαλισμό του με τα συντεχνιακά συμφέροντα, να δημιουργήσει περιβάλλοντα ευνοϊκά για την επιχειρηματικότητα. Για πολλούς καταγράφηκε ως κόμμα που εκπροσωπεί τον δημόσιο τομέα, με τα θετικά και τα αρνητικά του. Η υπέρβαση αυτών των αδυναμιών πρέπει σήμερα να αποτελεί το κύριο μέλημά μας και εδώ πρέπει να επικεντρωθεί η πολιτική και ιδεολογική μας συζήτηση», επισημαίνει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Τέλος, όσον αφορά τη διαδοχή Παπανδρέου, ο κ. Μόσιαλος λέει ότι «καλό είναι να περιμένουμε να εκφραστεί» ο Γιώργος Παπανδρέου και ότι οι όποιες αλλαγές «πρέπει να είναι τέτοιες που να συμβάλλουν στη μεταρρύθμιση του κοινωνικού και παραγωγικού μας μοντέλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου