Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011

Από το... «No Jobs» στο... «No Voters».Οι εικόνες των πολιτικών που «σαρώνουν» στο διαδίκτυο


Οι «πειραγμένες» εικόνες του με πρωταγωνιστές τους αρχηγούς όλων των πολιτικών κομμάτων σε ρόλο… Steve Jobs έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου και αποτελούν πρώτο θέμα συζήτησης μοιράζοντας άφθονο γέλιο.
Πίσω από την ιδέα βρίσκεται ο 46χρονος Τριαντάφυλλος Ομηρίδης που εργάζεται στο χώρο της διαφήμισης. 
Μετά το «No Jobs» του πρωθυπουργού ακολούθησαν ο Αντώνης Σαμαράς με το «No Clue», η Αλέκα Παπαρήγα με το «No sense of time», ο Αλέξης Τσίπρας με το «No Friends», η Ντόρα Μπακογιάννη με το «No Voters» και ο Γιώργος Καρατζαφέρης με το «No Foreigners. Jews, Muslims, Catholics, Americana, Gays, Bisexuals, Whateversexuals. Just good, orthodox, patriotic, Greeks who believe in me». 


Χωρίς ψηφοφόρους
Χωρίς δουλειές 

Χωρίς ιδέα
Χωρίς αίσθηση του χρόνουΧωρίς ξένους, Εβραίους, Καθολικούς, Αμερικανούς, Ομοφυλόφιλους, αμφίφυλους (Μόνο οι καλοί, ορθόδοξοι, Έλληνες πατριώτες που πιστεύουν σε εμένα)
Χωρίς φίλους


Όταν επισκέπτεται κάποιος το προφίλ του Τριαντάφυλλου Ομηρίδη στο facebook, εκτός από τις πρόσφατες δημιουργίες του βλέπει (όπως φαίνεται και στην εξωτερική εικόνα) την ανάρτηση που είχε κάνει το newsbeast.gr με αφορμή το «No Jobs» του Γ. Παπανδρέου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου