Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Kύριοι με τα μεγάλα αξιώματα δεν πρέπει οι φαντάροι να μαζεύουν τα σκουπίδια


Αν υπηρετούσε το παιδί τους θα το έβγαζαν στους δρόμους να μαζεύει σκουπίδια;
Καταχραστές των πάντων...

Κύριε Παπανδρέου, κ. Μπεγλίτη, κ. Αρχηγέ ΓΕΕΘΑ, κ. Δήμαρχε Αθηναίων είσθε λάθος πέρα για πέρα όλοι σας με την αποκομιδή σκουπιδιών της Αθήνας από τους ΄Ελληνες στρατιώτες,. Τα παιδιά αυτά τα στράτευσε η Πατρίδα για να την υπηρετήσουν και όχι να τους κάνετε εσείς σκουπιδιαραίους. Δεν έχετε τέτοιο δικαίωμα κύριοι.
Εάν απεργούν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα, να προσλάβετε για μερικές ημέρες κάποιους από τις χιλιάδες ανέργους , που πεινάνε διότι δεν έχουν να πάρουν ούτε ένα καρβέλι ψωμί, να μαζέψουν τα σκουπίδια και να τους δώσετε τα ημερομίσθια που θα κόψετε από τους υπαλλήλους της καθαριότητας. 

Είναι ντροπή σας να βάζετε τους φαντάρους για τέτοιες αγγαρείες.
Γιατί δεν βάζετε και τους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες και τους λιμενικούς ;
Δεν έχω τίποτα με τα Σώματα ασφαλείας, αλλά το γράφω αυτό για να σας πω ότι όπως ο αστυνομικός η δουλειά του είναι να προστατεύει τους πολίτες, έτσι και ο φαντάρος είναι να φυλάει και να προστατεύει τη Πατρίδα, ο οποίος μάλιστα εκτελεί αυτό το ύψιστο καθήκον χωρίς καν να πληρώνεται από το Κράτος, διότι δεν περισσεύουν από τα χρήματα που ξοδεύετε όλοι εσείς, για να παίρνουν και οι φαντάροι ένα συμβολικό επίδομα, ας πούμε των 300 ευρώ το μήνα.
Σε φωτιές, σε πλημμύρες, σε σεισμούς, σε σκουπίδια οι φαντάροι πρώτοι και καλύτεροι, παλαιότερα μάλιστα τους είχατε και στις εκλογές να φυλάνε τη κάλπη, από την οποία εκλέγεστε εσείς οι πολιτικοί και χρυσοπληρώνεστε, αλλά ευτυχώς τους απαλλάξετε από εκείνη την αγγαρεία.
Περιορίστε σας παρακαλούμε τα καθήκοντα των στρατευμένων παιδιών μας στο να φυλάγουν την Πατρίδα και μόνο αυτή
              
Αναγνώστης
( Κ.Π.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου