Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Γιαούρτια και κατά Καστανίδη... μεταμεσονύκτια!

Ομάδα φοιτητών εντόπισε τον υπουργό Εσωτερικών ενώ βρισκόταν μέσα σε κεντρικό κινηματογράφο της Θεσσαλονίκης και ακολούθησε ένταση.

 

Ο Χάρης Καστανίδης και η σύζυγός του του βρίσκονταν στον κινηματογράφο Ολύμπιον λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς Κυριακή, με σκοπό να παρακολουθήσουν την προβολή του "Μεσάνυχτα στο Παρίσι. Οπως φαίνεται όμως, το προχωρημένο της ώρας δεν ήταν αρκετό για να αποφευχθούν απρόπτες καταστάσεις.

Φοιτητές που βρίσκονταν σε παρακείμενο χώρο για δική τους εκδήλωση (συναυλία του Συντονιστικού Γενικών Συνελεύσεων στο Άγαλμα Βενιζέλου), εντόπισαν ή ενημερώθηκαν για την παρουσία του υπουργού στον κινηματογράφο και κινήθηκαν άμεσα.

Ομάδα πολλών από αυτούς με πανό και συνθήματα εισέβαλε στο χώρο της προβολής, φωνάζοντας συνθήματα, ενώ κάποιοι πέταξαν γιαούρτια κατά του κ.Καστανίδη. Ο τελευταίος σηκώθηκε και προσπάθησε να μιλήσει με τους φοιτητές, που συνέχισαν να του ζητούν να φύγει.

Μάλιστα, παρότι τα φώτα στην αίθουσα έσβησαν και η προβολή του δεύτερου μέρους της ταινίας ξεκίνησε, τα συνθήματα συνεχίστηκαν.

Η ένταση κράτησε λίγα λεπτά και στη συνέχεια οι διαμαρτυρόμενοι αποχώρησαν, ενώ στο σημείο είχαν ήδη φτάσει και διμοιρίες των ΜΑΤ.

πηγή: ethnos.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου