Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2011

Υπερπρωθυπουργός ο Ράιχενμπαχ!


ΡΑΪΧΕΝΜΠΑΧ...ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ 4ο ΡΑΪΧ!!!...


Δίπλα από το «κουρείο» στήνεται και μία ανακαινισμένη «πολιτική κουζίνα». Η προωθούμενη αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους θα πέσει σα βόμβα μεγατόνων που θα σαρώσει όλες τις μέχρι τώρα βεβαιότητες, όχι μόνο σε οικονομικό-κοινωνικό αλλά και σε πολιτικό επίπεδο, καθώς η διαχειριστική εξουσία θα περάσει σύντομα σε ξένα χέρια.

Κοινοτική πηγή, μιλώντας στην Real News ξεκαθαρίζει ότι έχουν ήδη μεταφερθεί στην κυβέρνηση τα εξής μηνύματα:
-Ξεχάστε τις εκλογές γιατί, εκτός των άλλων, είναι και δαπανηρές
- Επιδιώξτε σχηματισμό κυβέρνησης με χαρακτηριστικά οικουμενικής χωρίς να στηθούν κάλπες
-Θέλουμε να μείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη και μετά την οργανωμένη πτώχευση

Οι ίδιες πηγές εξηγούν ότι αποκλείεται να αποφευχθεί η άρση της δημοσιονομικής κυριαρχίας της χώρας, ακόμη και αν ο δανεισμός των εταίρων αφορά στο εξής μόνο την κάλυψη των εξωτερικών υποχρεώσεων της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην Αθήνα, Μπομπ Τράα είναι το πρόσωπο που προορίζεται για να αναλάβει ρόλο υπερ-επιτρόπου των ελληνικών τραπεζών, ενώ ο Χορστ Ράιχενμπαχ δεν αποκλείεται να αναλάβει το ρόλο του μάνατζερ που θα κληθεί να βάλει τάξη στο χάος, μετά την πτώχευση.

Το πιθανότερο είναι ότι η ουσιαστική παράδοση της εξουσίας στους δανειστές θα γίνει με το περιτύλιγμα της ενιαίας οικονομικής διακυβέρνησης, τους κανόνες της οποίας επεξεργάζεται ο Χέρμαν βαν Ρομπάι και θα παρουσιαστεί, εκτός απροόπτου στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της ευρωζώνης, στις 18 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου