Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

ΠΙΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!...ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΤWITTER!Οι επιλεγμένες ερωτήσεις δυσαρέστησαν τους χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού μέσου, με αποτέλεσμα να πέσει «κράξιμο»!

Μπορεί η επίμαχη αφίσα του Αλέξη Τσίπρα με το περιστέρι των Φώτων και αυτό του Twitter να προανήγγειλε συζήτηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, ωστόσο η πραγματικότητα ήταν λίγο διαφορετική. Συζήτηση δεν έγινε, αντίθετα ο κ. Τσίπρας απάντησε σε επιλεγμένες ερωτήσεις χρηστών του Twitter και μάλιστα όταν έδειξε τη διάθεση να απαντήσει σε περισσότερες αυτό δεν κατέστη δυνατό, γιατί οι διαχειριστές δεν είχαν ετοιμάσει, ήτοι φιλτράρει, τις αναρτήσεις! Διαχειριστές ήταν μία ομάδα χρηστών που επέλεξαν τις ερωτήσεις από περίπου 27.000 αναρτήσεις υπό το hashtag #asktsipras.

Οσο η διαδικασία εξελισσόταν, πλήθαιναν και οι αντιδράσεις. Με φράσεις όπως «στημένο», «fail», «αποτυχία» οι ανώνυμοι χρήστες του Twitter κατέκριναν το φίλτρο στις ερωτήσεις και πολλοί παραλλήλισαν τη «διαδικτυακή» συνέντευξη με τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στη ΝΕΡΙΤ, η οποία είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για τον «διακοσμητικό» ρόλο των δημοσιογράφων.

Ακολουθούν μερικά ενδεικτικά tweet από τις αντιδράσεις των χρηστών.


.
protothema.gr