Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΕΙΝΕΙ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΜΑΟΪΚΟΣ ΜΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΟΥ!



 
Ο μαρξιστής, κατά δήλωσή του, Γιάννης Μηλιός, σπούδασε το καμάρι του στην Αγγλία και μετά το αποκατέστησε σε ξένη δικηγορική εταιρία στην Αθήνα, η οποία μάλιστα είχε και ρόλο συμβούλου στην αποκρατικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων της Ελλάδας.

Όσο λοιπόν ο ίδιος πουλάει παραμύθια στα γίδια και μας λέει ότι κόσμος πεινάει και αυτοκτονεί, η κόρη του γλεντάει στην Ελβετία με εφοπλιστές και τον Ψινάκη. Μάλιστα είναι τόσο προκλητική που μας το λέει και κατάμουτρα...



Ψηφίστε Μηλιό γίδια για ακόμα περισσότερο δούλεμα...

Ποια είναι και τι δουλειά κάνει η κόρη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μηλιού [εικόνα]




Η κόρη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ λέγεται Ελιάνα Μηλιού και τα τελευταία χρόνια αποτελεί σημαίνον στέλεχος της Norton Rose LLP. Πρόκειται για μια διεθνή νομική εταιρεία, το παράρτημα της οποίας στην Ελλάδα, όπου η ίδια εργάζεται, έχει αναλάβει τον ρόλο του νομικού συμβούλου επί θεμάτων αλλοδαπού και ευρωπαϊκού Δικαίου, για την υλοποίηση του σχεδίου αποκρατικοποίησης των περιφερειακών αεροδρομίων της Ελλάδας.

Το εν λόγω σχέδιο της κυβέρνησης, που αναμένεται να αναπτυχθεί το αμέσως επόμενο διάστημα υπό την εποπτεία του αρμόδιου υπουργού Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη, προβλέπει ότι το Δημόσιο θα διατηρήσει την ιδιοκτησία, την εποπτεία και τον έλεγχο των εν λόγω αερολιμένων και θα παραχωρήσει μέσω διαγωνισμού, τη διαχείριση σε ιδιώτες με μακροχρόνιες συμβάσεις. Επίσης, ότι τα αεροδρόμια θα βγουν σε διαγωνισμό αφού πρώτα ομαδοποιηθούν, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία τόσο εκείνων που είναι υψηλού ενδιαφέροντος, όσο και των άλλων.

Η Ελιάνα Μηλιού αποφοίτησε πριν από λίγα χρόνια από τη φημισμένη νομική σχολή του King's College στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ επιστρέφοντας στην Αθήνα, εντάχθηκε στο προσωπικό της Norton Rose, αναλαμβάνοντας σημαντικές αποστολές, τις οποίες έφερε εις πέρας με επιτυχία. Χαρακτηριστικό είναι ότι μεταξύ άλλων το 2009 συμμετείχε στη δικηγορική ομάδα που ανέλαβε για λογαριασμό της Energy Star Group PLC -θυγατρική της κρατικής εταιρείας της Μαλαισίας PETRONAS- την εξαγορά της Marathon Oil Ireland Ltd, ιρλανδική θυγατρική της Marathon Oil Corporation. Η συμφωνία, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αφορούσε την εξαγορά τριών ιρλανδικών κοιτασμάτων φυσικού αερίου και τη δημιουργία αποθήκης φυσικού αερίου, χωρητικότητας επτά δισεκατομμυρίων κυβικών ποδών. Παράλληλα, η όμορφη πολιτική γόνος συμμετείχε στη δικηγορική ομάδα της Norton Rose που παρείχε συμβουλές σε τρεις ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες για τη σύναψη δανείων ύψους 275 εκατομμυρίων από την China Exim Bank και την Τράπεζα Ανάπτυξης της Κίνας (CDB) με σκοπό την κατασκευή νέων πλοίων.

Πηγή Parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου