Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Βλαστός: Γνωρίζω ποιοι σκότωσαν τους δύο χρυσαυγίτες στο Ν. Ηράκλειο

 

 

«Τα λευκά κράνη των δραστών ήταν δικά μου»

Τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος των μελών της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, φέρεται να γνωρίζει ο βαρυποινίτης, Παναγιώτης Βλαστός.

Η επίθεση έγινε στο Νέο Ηράκλειο, την 1η Νοεμβρίου 2013.

Όπως αναφέρει συγγενικό πρόσωπο του βαρυποινίτη, την επόμενη της επίθεσης τον επισκέφτηκε στις φυλακές Κορυδαλλού την επόμενη του διπλού δολοφονικού χτυπήματος και ο Βλαστός του αρνήθηκε συμμετοχή του στην επίθεση.

Ωστόσο είπε πως εκείνος ήταν που έδωσε τα λευκά κράνη που φορούσαν οι δράστες της δολοφονίας.

Συγγενικό πρόσωπο του βαρυποινίτη κατέθεσε ότι ο Βλαστός δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό, εντούτοις γνώριζε ποιος σκότωσε τους Φουντούλη και Καπελώνη - Φέρεται να έχει πει ότι τα κράνη που φορούσαν οι δράστες, για να μην φαίνονται τα χαρακτηριστικά τους την ώρα της επίθεσης, ήταν δικά του.

Οι πληροφορίες προκύπτουν από τη νέα δικογραφία που αφορά το κύκλωμα δολοφόνων και εκβιαστών που δρούσαν μέσα από τη φυλακή.

Σε άλλο σημείο της δικογραφίας αναφέρεται η οργάνωση δολοφονίας του δικηγόρου κ. Πέτρου Μαντούβαλου, από μέλη της συμμορίας του βαρυποινίτη, κατ' εντολή κατηγορουμένου για διακίνηση τόνων κοκαΐνης, χωρίς να διευκρινίζεται αν ήταν υπό σχεδιασμό.
 
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου