Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

«Σκουπιδοτενεκές των Πασοκτζήδων ο ΣΥΡΙΖΑ»


Β. Λεβέντης: Το ΠΑΣΟΚ πέθανε, το Ποτάμι είναι όργανο διαπλοκής

Την έκπληξη στις εθνικές εκλογές έκανε η Ένωση Κεντρώων καθώς όχι μόνο συγκέντρωσε το πρωτοφανές για τα δεδομένα του κόμματος 1,79%, δηλαδή 100.826 ψήφους αλλά στην Α’ Θεσσαλονίκης κατάφερε μεγάλο πλήγμα στο άλλοτε κραταίο ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας στον «Ελεύθερο Τύπο», ο Βασίλης Λεβέντης αποδίδει την επιτυχία του κόμματος στην περιφέρεια του Ευάγγελου Βενιζέλου στο γεγονός ότι κάθε Σάββατο, επί τρεις μήνες, εμφανιζόταν σε ένα κανάλι της Βορείου Ελλάδας με αποτέλεσμα ο κόσμος να γνωρίσει τις θέσεις και τις απόψεις της Ένωσης Κεντρώων.

Εκφράζει δε το παράπονό για τα αθηναϊκά Μέσα Ενημέρωσης τα οποία όπως λέει τον απέκλεισαν. «Εάν με είχαν καλέσει έστω μια φορά να μιλήσω για τις θέσεις μας τότε πιστεύω πως θα είχαμε καταφέρει να πιάσουμε το 5%...», υποστηρίζει.

«Χείμαρρος» είναι για το ΠΑΣΟΚ ο οποίος είχε υπάρξει το 1974 υποψήφιος βουλευτής του. «Το ΠΑΣΟΚ πέθανε», «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο σκουπιδοτενεκές των Πασοκτζήδων. Είναι μια αυταπάτη, οι Ευρωπαίοι δεν θα επιτρέψουν να συνεχιστεί το γλέντι», «Το Ποτάμι είναι όργανο διαπλοκής» και η «ΝΔ έχει συντηρητική αντίληψη. Ο Σαμαράς δεν προχώρησε τις μεταρρυθμίσεις στην ελληνική κοινωνία», αναφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου