Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

XAMOΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ KATΥ PERRY KAI TA MAΣΩΝΙΚΑ ΥΠΟΜΗΝΥΜΑΤΑ!





Μεγάλες αντιδράδεις έχει προκαλέσει παγκοσμίως το καινούριο βίντεο κλιπ της Κεϊτ Πέρι, στο οποίο εντέχνως και ύπουλα δείχνει με τη μορφή υπομηνυμάτων μασωνικά σύβολα και σήματα της μυστικής αδερφότητας των ιλουμινάτι.

Το εντυπωσιακό είναι μάλιστα ότι η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ του Αμερικανικού κοινού το έχει αντιληφθεί αυτό και εκατομμύρια σχόλια αντιδράσεων έχουν κατακλείσει το διαδίκτυο!

Να σημειωθεί επίσης ότι και ο μουσουλμανικός κόσμος αντιδρά από το συγκεκριμένο βίντεοκλίπ, αφού στο 1.15'' ή Kεϊτ Πέρι φαίνεται να καίει ένα σύμβολο που φέρει το όνομα του Αλάχ στα αραβικά...

Όπως και να' χει ο κόσμος αρχίζει και ξυπνάει...είτε από την καλή, είτε από την ανάποδη!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:



el-democracy.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. «ο κόσμος αρχίζει και ξυπνάει...» ... Ναι, καλά! Και όλοι γυρνάνε στον καναπέ τους να συνεχίζουν να πίνουν τον καφέ τους! Μα, δεν έχετε καταλάβει ότι, ότι και να κάνετε, η πλειοψηφία θα μένει καρφωμένη σ έναν καναπέ και μια καρέκλα πάνω από ένα videogame και ένα pc με ιντερνετ-flat γραμμή;;; Τελειώσανε οι επαναστάσεις... ήρθε ο καιρός της δουλείας και της υπακοής... Είστε όλοι κορόιδα νομίζοντας ότι κάποτε θα βγειτε στους δρομους κανοντας επεανασταση... Κορόιδααααα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή