Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΒΑΤΖΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ

Και η αδερφή της Εύας Καϊλή στις επιχειρήσεις του ομίλου Alpha

ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟ...ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΒΑΤΖΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΑΤΖΟΒΡΩΜΕΡΟ ΠΑΣΟΚ!

Η  Εύα Καΐλη,  σύμφωνα με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, αναλαμβάνει εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχάνων.
Η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Mega, αφού ασχολήθηκε για λίγο με το ποδόσφαιρο, τώρα δραστηριοποιείται σε έναν εντελώς νέο τομέα, αυτού του φαρμάκου, όπου ασχολείται και η αδελφή της, Μανταλένα.
Όπως διαβάζουμε εκτιμήθηκε η ελκυστικότητα του προσώπου της και κρίθηκε ότι θα μπορούσε να έχει ευεργετικές συνέπειες για την Ένωση, οπότε της ανατέθηκε η δουλειά. Νομίζουμε ότι η Εύα έχει το χάρισμα να κερδίζει τους ανθρώπους και είναι βέβαιο ότι θα διαπρέψει ακόμα μια φορά.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ
ΣΤΙΣ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ:
Το τραπέζι του υπουργού Υγείας σε γνωστό εστιατόριο του Ψυχικού δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο! Δεν ήταν μόνο ο Άδωνις  που συγκέντρωνε τα βλέμματα των θαμώνων, αλλά και η παρουσία της κυρίας Εύας Καϊλής πλάι στα εντυπωσιακά πιάτα με τα λουκάνικα και τα μπριζολάκια έδινε αφορμές για … κουτσομπολιό!!!!
Το δείπνο ήταν πλούσιο, η παρέα μεγάλη …. ενώ το «μενού» περιελάμβανε τους υποψήφιους για την Δημαρχία και τις μεταρρυθμίσεις στον χώρο της Υγείας!
«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δεχθώ να είμαι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων. Τώρα που περιμένω και δεύτερο παιδί να τρέχω για δήμαρχος;» . Αυτά έλεγε , σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ο υπουργός Υγείας κ. Αδωνις Γεωργιάδης στον σύμβουλό του κ. Αθ. Πλεύρη, το βράδυ του Σαββάτου, όταν πήγαν να δειπνήσουν στο «Prime Grill». Οι δύο άντρες μάλιστα κουβέντιασαν, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές και για τη… μισθοδοσία του δημάρχου!!!
Στο δείπνο όμως, που διοργάνωσε ο σύμβουλος του υπουργού κ. Πλεύρης και έμοιαζε με άτυπη συνεδρίαση γιατρών, μεγαλογιατρών, φαρμακοβιομηχάνων και φαρμακέμπορων, προσκεκλημένη του υπουργού εκτός από την πρώην βουλευτή Εύα Καϊλή ήταν και η αδερφή της Μανταλένα.
Τώρα θα πείτε τι γυρεύουν οι αδελφές Καϊλή με φαρμακοβιομήχανους και μεγαλογιατρούς; Κάποιος από το τραπέζι έλεγε ότι τους δίνουν συμβουλές επικοινωνίας!!!!
Πρόβλημα όμως δημιουργήθηκε όταν ο υπουργός διαπίστωσε ότι η Εύα δεν κάθισε στο τραπέζι του και στη θέση της κάθισε, η αδελφή της Μανταλένα. Το θέμα το έλυσε ο κ. Πλεύρης αλλάζοντας την χωροταξία.
Οι καλεσμένοι του υπουργού «τσάκισαν» όπως προαναφέραμε κυρίως μπριζολάκια και λουκάνικα, ενώ η Εύα έφαγε σαλάτα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου