Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Το "Ποτάμι" πλημμύρισε με άγχος και πανικό τον ΣΥΡΙΖΑ

 


Από τις σφοδρές αντιδράσεις μετά την ανακοίνωση του νέου κόμματος από το Σταύρο Θεοδωράκη είναι σαφές ότι ...
στην Κουμουνδούρου αγχώθηκαν, και μάλιστα πολύ.
Αντιλαμβάνονται πλήρως ότι το νέο κόμμα κατ' αρχήν θα εμποδίσει τη λεηλασία των απογοητευμένων ψηφοφόρων της Κεντροαριστεράς από το ΣΥΡΙΖΑ, και κατόπιν θα αντλήσει τους ψηφοφόρους εκείνους από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που δεν μπορούν να συνυπάρξουν με ακροαριστερούς, πρώην πασόκους "αγανακτισμένους" και λοιπούς ψεκασμένους.
Γι' αυτό αμέσως ανέλαβαν δράση τα διαδικτυακά φερέφωνα και χαλκεία που έσπευσαν να απαξιώσουν, να λοιδορήσουν, να χλευάσουν και να γελοιοποιήσουν το νέο πολιτικό εγχείρημα. Εργολαβικά άλλωστε οι εν λόγω σπεύδουν να αποδομήσουν κάθε προσπάθεια ή πρόσωπο που κρίνεται ότι πλήττει εκλογικά τον ΣΥΡΙΖΑ.
Προφανής ο πανικός, αφού το νέο κόμμα, υπό προϋποθέσεις μπορεί να τους χαλάσει τα σχέδια για ...έφοδο στου Μαξίμου...
Υ.Γ. Ο Σταύρος Θεοδωράκης μου είναι ιδιαιτέρως αγαπητός, τον θεωρώ δε τον πιο αξιόλογο δημοσιογράφο έρευνας. Άλλωστε τα άρθρα στο protagon.gr έχουν φιλοξενηθεί πολλάκις στον ιστοτόπο μας. Ακόμη και αν έχω διαφωνήσει με το περιεχόμενο και το μήνυμα πολλών εκπομπών και άρθρων του, το μόνο που δεν μπορεί να του καταλογίσει κανείς είναι ότι δεν έχει άποψη. Καλή επιτυχία.

Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου