Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΛΟΜΠΙ ΞΕΘΑΨΕ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!



ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
 
ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΛΟΜΠΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ... ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ!!!
 
Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτ.Μακεδονία, Θόδωρος Καρυπίδης, δεν είναι αντισημίτης. Αναδημοσίευσε πριν από πολλούς μήνες όμως στο facebook ένα viral άρθρο για..

να το χλευάσει. Το άρθρο κατηγορούσε τον Σαμαρά, με αφορμή την ονομασία της ΝΕΡΙΤ Α.Ε. κι έλεγε ότι το Νεριτ είναι εβραϊκή λέξη και σημαίνει λυχνία κι έλεγε ότι ο Σαμαράς με τη Νέριτ "ανάβει ένα ένα τα κεριά στην επτάφωτη λυχνία των εβραίων και ...οργανώνει νέα χάνουκα κατά των ελλήνων".
Μπούρδες γενικώς, χωρίς αξία. Κάποιος είπε, μου είπαν, το έβαλα στον τοίχο μου στο facebook και...

Κι έτσι μπήκε στο στόχαστρο των Εβραίων και ειδικότερα του American Jewish Committee, το οποίο προσάπτει αντισημιτσμό στον ΣΥΡΙΖΑ μέσω Καρυπίδη.
Έτσι, ο ΣΥΡΙΖΑ που φυσικά δεν διανοείται να πάει κόντρα στο AJC θα αποσύρει τον γνωστό δημοσιογράφο -αν δεν το έχει κάνει ήδη.
Βέβαια, ο άνθρωπος δεν έχει καμία σχέση με αντισημιτισμό, αλλά όταν κάποιοι Έλληνες λειτουργούν ως "χαφιέδες", παρακολουθούν το facebook του και "ενημερώνουν" το AJC, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί.
Η φράση "So far, his party’s leaders have not reacted to Karypidis’s Facebook post" τα λέει όλα. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συμμορφωθεί τάχιστα.

http://www.ajc.org/site/apps/nlnet/content3.aspx?c=7oJILSPwFfJSG&b=8478375&ct=13642095&notoc=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου