Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Εθνική Ελλάδος Ποδοσφαίρου - Euro 2012


Η Eθνική Ελλάδος ετοιμάζεται για την 4η συμμετοχή της σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Κυπέλλου μετά το 1980, το 2004 και το 2008. Η ομάδα του Σάντος όχι μόνο θα δώσει το παρόν για 3η συνεχόμενη φορά, κάτι που αποτελεί επιτυχία από μόνο του για μία ομάδα με περιορισμένη εμπειρία και ιστορία στον θεσμό όπως η Ελλάδα, αλλά έχει καταφέρει πλέον να κερδίσει τον σεβασμό όλων των αντιπάλων μετά την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική έκπληξη στην ιστορία του ποδοσφαίρου... την κατάκτηση του EURO 2004.

Τακτική Ανάλυση

Οι τακτικές προσεγγίσεις του Σάντος δεν είναι άγνωστες στους αντιπάλους μας. Έτσι και αλλιώς ο Πορτογάλος κόουτς δεν συνηθίζει να....
 πειραματίζεται σε τακτικό επίπεδο επιλέγοντας πολύ συγκεκριμένες, συντηρητικές τακτικές. Η αγωνιστική βάση της ομάδας θα βρίσκεται:
•στην ομαδική ανασταλτική λειτουργία μέσω της διατήρησης των θέσεων των παικτών κατά την διάρκεια των αγώνων


•των περιορισμένων επελάσεων του αριστερού μπακ που θα δημιουργήσει... αντίβαρο των προωθήσεων του Τοροσίδη
•την ταυτόχρονη παρουσία δύο κεντρικών αμυντικών μέσων στην φάση της άμυνας
•στο μειωμένο αγωνιστικό βάθος

Group A

Σε καθαρά επίπεδα αριθμών η Ελλάδα μετρά 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες διαχρονικά στην διοργάνωση με τον συντελεστή τερμάτων να βρίσκεται στο -4 με 9 γκολ υπερ και 13 κατά.

Στην επίθεση τα πράγματα είναι επίσης πολύ συγκεκριμένα. Ο Σάντος θα επιλέξει την.... ΕΔΩ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ http://www.betarades.com/bet.php/%CE%95%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CF%82-%CE%A0%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%BF%CF%85---Euro-2012_c_178.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου