Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2011

ΑΛΒΑΝΙΑ: ΕΚΑΝΑΝ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΝ GEORGE.W. BUSH!!!


ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ...

ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ...

ΕΠΕΙΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ...

ΜΕΤΑ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ...

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ...

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ...

Στην Fushe Kruje έγιναν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του πρώην αμερικανού προέδρου Τζορτζ Μπους, ο οποίος το 2007, στην επίσκεψή του στην Αλβανία, σταμάτησε στην πόλη αυτή
. Η αποκάλυψη του αγάλματος έγινε από τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα. «Ο φιλο-αμερικανισμός των Αλβανών είναι τέτοιος που θα πρέπει να είμαστε όλοι υπερήφανοι αλλά και οι ερχόμενες γενιές. Οι ΗΠΑ έχουν τον ρόλο του σωτήρα και αυτός είναι θεμελιωμένος στις ρίζες και τα θεμέλια της ελευθερίας. Είναι θεμελιωμένος στην αλβανική αναζήτηση για την δημιουργία μιας ελεύθερης χώρας», δήλωσε ο Μπερίσα στην ομιλία των αποκαλυπτηρίων. «Ο πρόεδρος Μπους ήρθε σε αυτήν τη χώρα τη μεγάλη μέρα της εθνικής μας ιστορίας, της εθνικής μας ενότητας, της ομοσπονδίας του Πρίζρεν. Ο αμερικανός πρόεδρος έφερε δύο μηνύματα για το αλβανικό έθνος και την ιστορία του.

–Η Αλβανία στο ΝΑΤΟ-, ήταν η δήλωσή του στα Τίρανα και επέλεξε την πρωτεύουσα της Αλβανίας για να κηρύξει την ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου. Μια πραγματικότητα, που επεδίωκε η Αλβανία και έγινε λίγους μήνες μετά».
Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας εξήρε το ρόλο των ΗΠΑ για την προστασία του κράτους, ενώ τα «ευρωπαϊκά αρπακτικά» έκαναν ότι μπορούσαν για να εξαλείψουν το αλβανικό έθνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου