Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ BIG ΜΑΚ O ΗΡΑΚΛΗΣ

 


Συνεργασία του Ηρακλή με την οικογένεια Ψωμιάδη αποφάσισαν μόλις 292 μέλη του συλλόγου. Η πρόταση εγκρίθηκε. όπως ήταν αναμενόμενο, για όσους ξέρουν την "ψυχολογία" των οπαδών, δημοκρατικά με ποσοστό 70,87%, καθώς στην ψηφοφορία προσήλθαν 412 μέλη.

"Οχι" ψήφισαν 102 μέλη, ενώ στην κάλπη βρέθηκαν...
 τέσσερα άκυρα και οκτώ λευκά ψηφοδέλτια. Ουσιαστικά με επιλεγμένα ποσοτικά κριτήρια μικρού δείγματος ο Ηρακλής αποφάσισε τη διάλυση της χρεωμένης ΠΑΕ και τα επόμενα βήματα της συμφωνίας με τους παράγοντες της Καβάλας.

Από τη συμμετοχή στην πολύ σημαντική ψηφοφορία είναι σαφές ότι η μεγάλη πλειονότητα μελών και οπαδών αποδοκίμασε το δίλημμα και τις μεθοδεύσεις που προηγήθηκαν.

Πάντως, οι σκληροπυρηνικοί εξέδωσαν ανακοίνωση, τονίζοντας πως σκόπιμα δεν τοποθετήθηκαν επί τους ζητήματος, προτού στηθούν οι κάλπες και ζήτησαν να συνεχιστεί ο δικαστικός αγώνας, προκειμένου να αποδειχθεί ποια πρόσωπα λειτούργησαν εις βάρος του Ηρακλή.

Βέβαια, όλα αυτά είναι σχέδια επί χάρτου, καθώς οι δύο πλευρές έχουν κληθεί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, για να παράσχουν διευκρινίσεις.

Ο νέος Ηρακλής με Αριθμό Φορολογικού Μητρώου της ΠΑΕ Καβάλας θα έχεις ως βάση του έμψυχου δυναμικού τούς παίκτες των Αργοναυτών.
 
Στο θέμα τοποθετήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Μάτης, ο οποίος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Η χθεσινή απόφαση της γενικής συνέλευσης του Ερασιτέχνη Ηρακλή είναι καταστροφική τόσο για το μέλλον όσο και για την ιστορία του παλαιότερου αθλητικού συλλόγου της πόλης.



Αυτοί που διαχειρίστηκαν την ομάδα, την κατέστησαν μέρος του προβλήματος του ελληνικού ποδοσφαίρου γιατί ήθελαν απλώς να την «ξεφορτωθούν».


Η χαμηλή προσέλευση στη χθεσινή ψηφοφορία έδειξε ξεκάθαρα ότι ο λαός του Ηρακλή γύρισε την πλάτη στο «ψευδεπίγραφο» δίλλημα που τέθηκε. Προφανώς και δεν μπορεί να νομιμοποιηθεί αυτό το αποτέλεσμα. Τα 103 χρόνια Ιστορίας δεν ξεγράφονται από 412 ψήφους.


Οι πραγματικοί φίλαθλοι που αγαπούν την ομάδα και είναι χιλιάδες, πρέπει να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου