Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΜΑΝΩΛΗ ΑΝΤΙΟ...

ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!...


Πλήθος κόσμου με λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια αποχαιρέτισαν τον 44χρονο Μανώλη Καντάρη, ο οποίος δολοφονήθηκε την περασμένη Τρίτη στη συμβολή των Οδών Γ' Σεπτεμβρίου και Ηπείρου.

Η Κηδεία του Μανώλη έγινε στο νεκροταφείο Ζωγράφου, παρουσία ισχυρών δυνάμεων της αστυνομίας, καθώς τις τελευταίες ημέρες η ατμόσφαιρα στο κέντρο της Αθήνας είναι ηλεκτρισμένη.




Τραγική φιγούρα η σύζυγος του, η οποία από το μαιευτήριο, όπου την Τρίτη έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της με τον Μανώλη, πήγε στο νεκροταφείο.

Στην εξόδιο ακολουθία διαβάστηκε μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμου. Ο Αρχιεπίσκοπος ανέφερε ότι "η σκέψη μου, αυτή την ώρα, είναι στην τραγική σύζυγο και τα παιδιά του Μανόλη Καντάρη, ο οποίος έπεσε θύμα της ανευθυνότητας της κοινωνίας μας".

Πρόσθεσε ακόμη, ότι στη θέση του 44χρονου, θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε άνθρωπος.

"Άφησε σε εμάς ιερό χρέος να αγωνιστούμε και να παλέψουμε, ώστε τα δύο του παιδιά να μεγαλώσουν σ’ έναν καλύτερο κόσμο. Σ’ έναν κόσμο που δεν θα σκοτώνει τόσο άδικα", τόνισε ο κ. Ιερώνυμος, στο μήνυμά του.

Η δολοφονία του Μανώλη Κοντάρη προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, ενώ ακολούθησαν και πράξεις αντεκδίκησης από ομάδες εθνικιστών και πολιτών , που προπηλάκισαν αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου