Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Χωρίς δισταγμό οι υπουργοί των Σκοπίων μας «τρίβουν στην μούρη» όσα υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ – Το ΒΙΝΤΕΟ που θα δείτε είναι «αδιάψευστος μάρτυρας»


Με αφορμή την νέα συμφωνία για μια νέα συνοριακή δίοδο που υπέγραψαν η 
αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών Σία Αναγνωστοπούλου με τον Νίκολα Ντιμιτρόφ, σας παρουσιάζουμε ένα βίντεο με την «αλήθεια» κατάμουτρα.

Ο ΥΠΕΞ των Σκοπίων, μπροστά στην κα Αναγνωστοπούλου, η οποία δεν δείχνει να εκπλήσσεται, κάνει ρητά λόγο για «μακεδονική γλώσσα που ομιλείται από τους πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας και την διασπορά των Σκοιανών (άραγε αυτούς που μένουν στην Βόρεια Ελλάδα και δηλώνουν εθνικά Μακεδόνες;).
Αυτό ορίζει η Συμφωνία των Πρεσπών: Πως υπάρχει κράτος που ονομάζεται «Βόρεια Μακεδονία» έχει «μακεδονική γλώσσα», «μακεδονικό λαό» και «μακεδονική διασπορά», μέρος της οποίας, σύμφωνα με το σλαβόφωνο κόμμα «Ουράνιο Τόσο» ζει στην (νότια) Μακεδονία.

Άρα γιατί να μην ενωθούν τα δύο κομμάτια σε ένα;

Η εικόνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας!

Για τον ΥΠΕΞ της γείτονος εξίσου σημαντικό με την συμφωνία για την νέα συνοριακή δίοδο φαίνεται πως είναι το γεγονός ότι αυτή υπογράφηκε και στα… «Μακεδονικά».

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που την υπογράψαμε στις τρεις γλώσσες, στην ελληνική, τη μακεδονική και την αγγλική γλώσσα. Η μακεδονική γλώσσα, και είναι σημαντικό για μας, που ομιλείται από τους πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας και τη διασπορά μας και, όπως έχει συμφωνηθεί με το άρθρο 7 της Συμφωνίας των Πρεσπών, δεν έχει καμία σχέση με τους Έλληνες Μακεδόνες» ανέφερε σχετικά ο Νίκολα Ντιμιτρόφ.

Σημειώνεται πως η νέα συνοριακή δίοδος θα ανοίξει στο σημείο Λαιμός -Μάρκοβα Νόγκα, στην περιοχή των Πρεσπών.

Φτιάχνουν δρόμους για ενώσουν εδάφη…


el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου