Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Μεγάλος προδότης, ημιμαθής και ξεφτίλας ο Μπουτάρης που αποκάλεσε πάλι τα Σκόπια-Βαρδάρσκα ως Μακεδονία!







Ακόμα πιο ξεφτιλισμένοι όμως αυτοί που θα τον ξαναψηφίσουν!


Τα Σκόπια -Βαρδάρσκα  αποκάλεσε «Μακεδονία» σε συνέντευξη του σε τηλεοπτικό σταθμό της γειτονικής χώρας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Ο Γιάννης Μπουτάρης κατά την παρουσία του στην Βαρδάρσκα, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Sitel και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις Ελλάδας – Σκοπίων, αλλά και στο ζήτημα της γλώσσας.

Αρχικά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ερωτηθείς για την ύπαρξη «μακεδονικής» γλώσσας απάντησε:

«Δεν με ενδιαφέρει αν η γλώσσα ονομάζεται μακεδονική. Είναι σλαβική γλώσσα και δεν με ενδιαφέρει. Δεν έχουμε μακεδονική γλώσσα. Έχουμε ελληνική γλώσσα και έτσι δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Αυτό που με ενοχλεί και νομίζω ότι ενοχλεί και τους πάντες είναι η αλλαγή της ιστορίας».

Σε αυτό το σημείο φαίνεται πάντως, πως με παρέμβαση του τηλεοπτικού σταθμού η απάντηση του κ. Μπουτάρη δεν είναι ολόκληρη καθώς όπως προκύπτει και στο βίντεο που δημοσιεύεται, κόβεται απότομα.


Στη συνέχεια ο Γιάννης Μπουτάρης τονίζει ότι «θα πρέπει να βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, όσο περισσότερο τη «Μακεδονία» να γίνει μέλος της ΕΕ. Η ένταξη σημαίνει πολύ περισσότερα από μία οικονομική συμφωνία».

Ωστόσο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης με νεύμα του πριν απαντήσει φαίνεται πως ονομάζει «Μακεδονία» την Βαρδάρσκα επειδή έτσι του τέθηκε η ερώτηση.

Σε επόμενη ερώτησε σχετικά με την παρουσία του σε Φόρουμ, όπου ήταν ένας από τους ομιλητές , ο κ Μπουτάρης χρησιμοποιεί ξανά τον όρο «Μακεδονία», τονίζοντας μεταξύ άλλων, πως «είναι πολύ σημαντικό, ότι πολλοί από τους μαθητές που βρέθηκαν σε αυτό είναι από τη «Μακεδονία» και στη συνέχεια προσθέτει πως » η Δημοκρατία της Μακεδονίας επί Τίτο ήταν πολύ υποτιμημένη και απαξιωμένη».

Δείτε το βίντεο από τον τηλεοπτικό σταθμό sitel:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου