Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

ΣΑΝ ΗΡΩΑ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ...




Με χειροκροτήματα, επευφημίες και επιφωνήματα χαράς έγινε δεκτός από συγγενείς και φίλους ο αργυρός Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης το βράδυ της Παρασκευής στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας.

Την επίσημη πολιτεία εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος Κερκυραίων Κ. Νικολούζος και η Αντιπεριφερειάρχης Ν. Πανδή.

Στις δηλώσεις του, κατά την άφιξη του στο νησί που μεγάλωσε, ο Σπύρος Γιαννιώτης, δήλωσε ότι «είναι πολύ ωραία που είμαι εδώ, από εδώ ξεκίνησα να κολυμπάω, εδώ έμαθα τα πρώτα κολυμβητικά «βήματα», είναι πολύ όμορφο που γύρισα εδώ και τελειώνει η καριέρα με έναν τόσο ωραίο τρόπο».


«Οφείλω πολλά στο νησί μου. Ήταν αυτό που με έκανε να αγαπήσω την θάλασσα και νομίζω ότι την Τρίτη που ήταν ο αγώνας, θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια που κολυμπούσα τόσο πολύ στην θάλασσα και μάλιστα όσο αφορά την τακτική και το κύμα που συνάντησα στο Ρίο, ήταν τόσο εύκολο και οφείλω πολλά στο νησί», ανέφερε ο Σπύρος Γιαννιώτης ενώ στην συνέχεια σχολίασε την πρόταση της κολυμβητικής ομοσπονδίας να ονομαστεί "Σπύρος Γιαννιώτης" το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ στην Αθήνα: «Είναι πολύ όμορφο, νομίζω ότι όταν το διάβασα αυτό ανατρίχιασα, αυτό αφορά την πολιτεία, αλλά ήταν μια πολύ όμορφη πρόταση από την ομοσπονδία».

Ακολούθως ο ασημένιος Ολυμπιονίκης του Ρίο, επισκέφτηκε το χώρο που άρχισε να κολυμπάει, τα γραφεία του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Κέρκυρας, όπου είχε και εκεί μαζευτεί πλήθος κόσμου, ώστε να δει τον Έλληνα ολυμπιονίκη και να τον συγχαρεί για την τεράστια αυτή διάκριση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου