Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ...Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΛΑΡΑ ΚΡΟΦΤ!




Το πρόσωπο της ημέρας έχει γίνει η Άννα Κορακάκη μετά το χρυσό μετάλλιο στουςΟλυμπιακούς αγώνες του Ρίο. Η 20χρονη αθλήτρια από τη Δράμα έκανε περήφανη ολόκληρη την Ελλάδα και κατάφερε να γράψει ιστορία στην εληνική σκοποβολή.

Στέφθηκε χρυσή Ολυμπιονίκης στο πιστόλι 25 μέτρων νικώντας στον τελικό 8-6 τη Γερμανίδα Μόνικα Καρς. Έγινε η πρώτη μετά από 100 χρόνια που κατακτά δύο μετάλλια στην ίδια διοργάνωση. Τελευταίος ήταν ο Κωνσταντίνος Τσικλητήρας το 1912 στη Στοκχόλμη.

Είναι επίσης η πρώτη Ελληνίδα γυναίκα που κατακτά δύο Ολυμπιακά μετάλλια στην ίδια διοργάνωση. Κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων στις γυναίκες. 

Σήμερα, όλοι μιλούν για εκείνη και μοιράζονται τα συνασθήματα υπερηφάνιας για αυτό το κορίτσι που πάλεψε σε αντίξοες συνθηκες για να κάνει σωστά τις προπονήσεις της. Ένας από αυτούς ειναι και ο φωτογράφος Georgios Delimosisστον φωτογραφικό φακό το οποίου πόζαρε λίγους μήνες πριν. Και είναι πραγματικά αγνώριστη!





"Ένα 20χρονο κορίτσι με αρχές, όνειρα και πολλές δυνατότητες! Το περήφανος για αυτό το κορίτσι θα ήταν λίγο, που κάτω από αντίξοες συνθήκες προπόνησης και με τη βοήθεια μόνο του πάτερα και προπονητή της, τα κατάφερε! Χάλκινη και χρυσή Ολυμπιονίκης στο Ρίο! Συγχαρητήρια Αννα ! Μας έκανες όλους περήφανους!"







Με αυτά τα λόγια συνόδευσε την εντυπωσιακή φωτογράφιση που βλέπεις και έγινε στο πλαίσιο της συνέντευξης της Άννας στο τοπικό μέσο proklitiko.gr.









http://www.tlife.gr/news/71/Anna-Korakaki-Agnoristi-i-xrysi-Olympionikis-H-entyposiaki-fotografisi-ligo-prin-toys-Olympiakoys-toy-Rio/0-106927

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου