Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Διπλάσια από του ΠΑΣΟΚ η συγκέντρωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Θεσσαλονίκη!



Mπροστά σε ένα παλλόμενο από ενθουσιασμό, πλήθος, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στην Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση ("διπλάσια από αυτή του ΠΑΣΟΚ" λένε οι Θεσσαλονικείς).
Ιδού τα κύρια σημεία της ομιλίας του: «Σας ζητώ να κάνουμε μαζί την εθνική στροφή. Εμείς αποφασίζουμε με γνώμονα τα συμφέροντα των ελλήνων και όχι τα συμφέροντα των εντολοδόχων της νέας τάξης πραγμάτων» επεσήμανε ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος του, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

«Είμαστε η πρώτη δύναμη. Τους ανατρέψαμε. Προχωράμε στο αύριο. Να ξέρετε ότι δε θα σας προδώσω ποτέ», τόνισε ο Π. Καμμένος.

Ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κατήγγειλε τις δυνάμεις του μνημονίου, της τρόικας και της «νέας τάξης πραγμάτων» για προσπάθεια εξαθλίωσης των Ελλήνων, ώστε να εξαναγκαστούν «να τους παραδώσουν τη χώρα», αλλά σημείωσε ότι «δε θα τα καταφέρουν» γιατί «δεν παραχωρείται η Ελλάδα».
Κατήγγειλε ακόμα την συντονισμένη προσπάθεια φίμωσης και συκοφάντησης του από οργανωμένα συμφέροντα και από Μέσα Ενημέρωσης που ελέγχουν.

«Αλλά, η λάσπη, την Κυριακή το βράδυ ξεραίνεται και πέφτει. Θα φύγουν οι προδότες, θα φύγουν οι μειοδότες, θα φύγουν οι γονατισμένοι. Οι Έλληνες θα πάρουμε στα χέρια μας την πατρίδα μας ενωμένοι, αγαπημένοι, αποφασισμένοι. Ναι, θα νικήσουμε την Κυριακή».

Ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» ζήτησε από τους ψηφοφόρους του να βρίσκονται την Κυριακή των εκλογών στα εκλογικά κέντρα και στις κάλπες «για να αντιμετωπίσουμε μαζί ακόμη και την τελευταία μέρα την πιθανότητα να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν νοθεία στις εκλογές» και «να αλλοιώσουν τη λαϊκή βούληση», αλλά και στις «πύλες εξόδου» της χώρας «γιατί το βράδυ των εκλογών δε θα φύγει κανείς με ελικόπτερο».

«Τα χρήματα του ελληνικού λαού θα επιστραφούν και θα τιμωρηθούν σκληρά», όσοι «πρόδωσαν» τη χώρα, υπογράμμισε ο Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι ακόμη και οι προεκλογικές δεσμεύσεις ακόμη και της τελευταίας στιγμής, των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου αποδεικνύονται αναξιόπιστες, όπως π.χ. η δέσμευση τους, ότι δε θα μειωθούν τα ειδικά μισθολόγια.

«Ότι κι αν υπόσχονται είναι ψέματα. Έχουν γονατίσει και έχουν υπογράψει δηλώσεις μετανοίας. Είναι το ίδιο. Βενιζέλος , Σαμαράς και Καρατζαφέρης είναι μια συγκυβέρνηση, η οποία πάει για ακόμη μια φορά να ξεγελάσει τους Έλληνες για να παραδώσει την πατρίδα μας» τόνισε ο κ. Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος διερωτήθηκε ποια θα είναι η στάση της χώρα μας, σε λίγες ημέρες στην προσεχή σύνοδο του ΝΑΤΟ, όπου θα συζητηθεί η είσοδος των Σκοπίων και «εάν θα ακολουθήσουν τη γραμμή του βέτο, του Κώστα Καραμανλή», ή όχι και πρόσθεσε:

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες λένε όχι. Λένε ότι το όνομα της Μακεδονίας δεν είναι υπό διαπραγμάτευση» και συμπλήρωσε: «Ο πολιτισμός της Μακεδονίας δεν είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης με το μόρφωμα των Σκοπίων, με τη νέα τάξη πραγμάτων, με το ιδιωτικό κράτος του Τζορτζ Σόρος».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου