Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Το KING PYRROS στα χέρια των "Βαρβάρων"...

Στην πόλη των Ιωαννίνων βρίσκεται από χθες κλιμάκιο του ταμείου αξιοποίησης περιουσίας του δημοσίου για να εκτιμήσει...
την κατάσταση του ξεπουλήματος του Αεροδρομίου KING PYRROS..
Το κλιμάκιο ειδε τις 'ανύπαρκτες' υποδομές, τους oρους ασφαλείας και εργασίας στο αεροδρόμιο, και ολα αυτά για να μπει καλά στα αυτιά της γιαννιώτικης κοινωνίας το οτι ο KING PYRROS σύντομα θα πουλυθεί στους βάρβαρους, ετσι ωστε και να αρχίζει να εξασθενεί και η κοινωνική αντίδραση σε άλλα μελλοντικά ξεπουλήματα..

Το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Ηπείρου ειναι το δεύτερο που αξιολογείται από τους υπαλλήλους του ταμείου ''όλα στο σφυρί'' μετά από αυτό της Κέρκυρας, οπου και από εκεί έφτασε χθες το κλιμάκιο στα Γιάννενα. Ο απώτερος σκοπός είναι ουσιαστικά το ξεπούλημα και των 39 ελληνικών αεροδρομίων της χώρας, προκειμένου να αντληθούν έσοδα τα οποία προβλέπονται από τις αποκρατικοποιήσεις-ξεπουλήματα.. Έτσι στόχος είναι να βρεθούν τα 50 εκ ευρώ από αυτές τις αποκρατικοποιήσεις-ξεπουλήματα, αεροδρομίων, λιμανιών, της εγνατίας οδού, ΟΠΑΠ, ΕΛΤΑ και άλλων οργανισμών..

Και πώς θα γίνει το ξε-πούλημα ...
Η γνώμη των ''εμπειρογνωμόνων'' του κλιμακίου αυτού θα υποβληθεί στο διοικητικό συμβούλιο του ταμείου αξιοποίησης ιδιωτικής περιουσίας του δημοσίου, το οποίο αποτελείται από επαγγελματικά στελέχη σε τέτοια κόλπα, καθώς και εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και φυσικά του πατριωτικού κόμματος ΛΑΟΣ, των κομμάτων δηλαδή που ψήφισαν τον ιδρυτικό νόμο του. Και φυσικά μαζί με τους δικούς μας πολιτικούς έχουμε και τα πραγματικά αφεντικά, που αυτά θα είναι βεβαίως ξένοι επενδυτές, που όλοι τους μαζί στο τέλος των εκτιμήσεων θα μοσχοπουλήσουν, πάντα πως όφελος της 'πατρίδας'..

Εκατομμύρια λοιπόν σύντομα στα ταμεία και ο λαός θα κοιτά με τις καραβάνες στα χέρια, όπως ακριβώς γίνεται και αυτήν την στιγμή και στην γηραιά Ήπειρο...
 
metsovitis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου