Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ

Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του «Πατριωτικού Συνδέσμου Λακωνίας» αποφασίστηκαν οι παρακάτω δράσεις για την επέτειο των Ιμίων 1996 και την οφειλόμενη Τιμή στους τρεις νέους εθνομάρτυρες, ηρωικούς αξιωματικούς τού Πολεμικού μας Ναυτικού -Καραθανάση, Βλαχάκο και Γιαλοψό-, εκ των......
οποίων ο ένας, ο Παναγιώτης Βλαχάκος, καταγόταν από την πατρώα γη μας.

- Ο «Πατριωτικός Σύνδεσμος Λακωνίας» με ευάριθμη αντιπροσωπεία μελών και φίλων του θα μετάσχει στις δύο ανοικτές εκδηλώσεις τής Πρωτεύουσας: την καθιερωμένη συγκέντρωση και πορεία μνήμης και πατριωτικής αντίστασης, το Σάββατο βράδυ 28-1-2012 στην πλατεία Ρηγίλλης στην Αθήνα, από την Επιτροπή Εθνικής Μνήμης, και το πρωί τής Κυριακής 29-1-2012, στην πλατεία Τερψιθέας, στο ετήσιο μνημόσυνο τού Παν. Βλαχάκου, από τον Δήμο Πειραιά.

- Ο «Πατριωτικός Σύνδεσμος Λακωνίας» το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 7.00μμ, στο Πνευματικό Κέντρο Ι.Ν. Αγ.Τριάδος Γυθείου, οργανώνει -μαζί με άλλους τοπικούς φορείς- μεγάλη εκδήλωση με θέμα «Ίμια και Λακωνικό ήθος». Ομιλητές θα είναι οι: Χρίστος Δρακ. Γούδης (Καθηγητής Πανεπιστημίου, Συγγραφέας), Φαήλος Κρανιδιώτης (Δικηγόρος, Αρθρογράφος – Αναλυτής) και Χαρίλαος Δαμιανάκος (Χειριστής ελικοπτέρων, συνάδελφος των ηρώων Αξιωματικών Π.Ν., συγγραφέας τού νέου βιβλίου «Οι σύντροφοι του Αχιλλέα στα Ίμια»). Μουσική επένδυση: Μαρία Καλλινάκη (φιλόλογος – μουσικός), απαγγελία: Αθανασία Σταυράκου και συντονισμός εκδήλωσης: Γεώργιος Π. Δημακόγιαννης (εκδότης «Αδούλωτης Μάνης»). Χαιρετισμό θα απευθύνουν: ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κκ.Χρυσόστομος και ο Πρόεδρος του «Πατριωτικού Συνδέσμου Λακωνίας» Γεώργιος Β. Λουκάκος (ιατρός).


ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΗΡΩΕΣ
& ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου