Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

TO ΓΟΥΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΧΩΡΑΕΙ ΟΛΟΥΣ!



ΤΑ...''ΕΧΩΣΕ'' ΓΕΡΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!

ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ!...

Αίσθηση προκαλεί η ομιλία του Πάνου Καμμένου από το βήμα της Βουλής. Επιτέθηκε στον πρωθυπουργό και κάλεσε σε συστράτευση τους βουλευτές ...


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:



Απευθύνοντας κάλεσμα στους βουλευτές για συστράτευση, ο Πάνος Καμμένος σημείωσε πως αν δεν δημιουργήσουν μέτωπο απέναντι στην παράδοση της χώρας, το Γουδή δεν θα τους χωράει όλους.
"Τώρα πρέπει να πούμε όχι. Σας καλώ όλους σε μια συστράτευση να προστατεύσουμε την πατρίδα μας και να προστατεύσουμε τη δημοκρατία", συμπλήρωσε.


Αναφερόμενος στους συναδέλφους του ΠΑΣΟΚ, επισήμανε ότι έχουν ευθύνη να αντιδράσουν σήμερα, καθώς, όπως ανέφερε, εκτιμά ότι δεν έχουν καμία σχέση με τον πρωθυπουργό.
"Σκεφτείτε ότι σε αυτά τα έδρανα κάθισε κάποτε η Μελίνα Μερκούρη. Τι θα έλεγε η Μελίνα Μερκούρη σήμερα, αν έβλεπε το αντικαγκελάριο να περιφέρεται ως διοικητής της χώρας μας, κάνοντας υποδείξεις για μειώσεις της εθνικής μας κυριαρχίας; Αν έβλεπε στα υπουργεία να κάνουν κουμάντο οι εγκάθετοι της νέας πράξης πραγμάτων, της κυρίας Μέρκελ;


Τί θα έλεγε ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος όταν έβλεπε να λαμβάνει εντολή η Βουλή των Ελλήνων και η κυβέρνηση από εκείνους οι οποίοι προστάζουν, καταργώντας την εθνική και τη λαϊκή κυριαρχία; Θα έλεγε όχι", σημείωσε.

"Πρέπει να ενωθούμε όλοι όχι για να παραδώσουμε τη χώρα, αλλά για να αντισταθούμε στην παράδοση της χώρας. Αυτό πρέπει να είναι το σύνθημα. Να ενωθούμε όχι για να υποκύψουμε στους νέους κατακτητές. Όχι για να ακούσουμε τους δοσίλογους, αλλά για να πούμε το όχι", υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου