Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΚΡΙΣΗ...ΗΔΟΝΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ!!!

ΨΥΧΑΡΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ Α Η T Τ Η Τ ΟΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ EURO 2012!!!...


ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ''ΨΥΧΩΜΕΝΟΙ'' ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΣΕ!...



Μπορεί να μας ανησύχησε για λίγο, αλλά τα παιδιά της Εθνικής μας για άλλη μια φορά μας έκαναν περήφανους.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος, παρά το γεγονός ότι έμεινε από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση φάουλ του Ταργκαμάτζε στο 19', απέδειξε το σπάνιο μέταλλό της.

Με ένα σουτ πραγματικό κεραυνό του Φωτάκη στο 79' και ένα αριστοτεχνικό πλασέ του δεύτερου σκόρερ όλων των εποχών της Εθνικής μας, Άγγελου Χαριστέα, στο 85', οι διεθνείς μας κέρδισαν επάξια την απευθείας πρόκριση στο EURO 2012.


Τιμούρ Κετσπάγια: Δεν μπορεί να προβλέψεις τίποτα με την Ελλάδα!





Ευχές, αιχμές αλλά όχι προβλέψεις… Αυτά περιλάμβανε το μενού των δηλώσεων του Τιμούρ Κετσπάγια μετά το τέλος του αγώνα της Ελλάδας με την Γεωργία. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Γεωργιανών στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του έμεινε με δέκα παίκτες και έτσι έδωσε την ευκαιρία στην Ελλάδα να κάνει περισσότερες φάσεις ενώ δεν… τόλμησε να προβλέψει την πορεία της «γαλανόλευκης» στα τελικά του Euro.

«Σίγουρα αξίζαμε κάτι παραπάνω από την ήττα αλλά μείναμε με δέκα παίκτες. Έντεκα εναντίον έντεκα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Αλλά όταν είσαι μικρότερη ομάδα κόντρα σε αυτές τις πιο μεγάλες χρειάζεται και λίγη τύχη. Αυτή η ομάδα έχει ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και δεν είναι τυχαία η πορεία της σε έναν όμιλο που φαβορί αρχικά ήταν η Κροατία», τόνισε αρχικά ο Κετσπάγια.

Όταν ρωτήθηκε για όσα γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες για το πέρασμά του από τον πάγκο του Ολυμπιακού και τις δηλώσεις που έκανε, απάντησε: «Εμένα με νοιάζει η ομάδα μου. Ούτε η ΑΕΚ ούτε ο Ολυμπιακός. Στην Ελλάδα έχω πολλούς φίλους αλλά και πολλούς εχθρούς. Υπάρχουν κάποιοι που δημιουργούν καταστάσεις αυτό το διάστημα. Εξάλλου δεν είναι τυχαία η κατάσταση που υπάρχει στην Ελλάδα σήμερα, όλοι έχουν βάλει το χέρι τους. Ωστόσο εύχομαι να πάνε όλα καλύτερα στο εξής».

Τέλος, όταν του ζητήθηκε μία πρόβλεψη για την πορεία της Ελλάδας στην τελική φάση, είπε: «Αυτή η ομάδα είναι ικανή για το καλύτερο αλλά και όχι… Δεν μπορεί να προβλέψεις τίποτα με την Ελλάδα. Πάντως της εύχομαι καλή επιτυχία».

Πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου