Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Η Μαντόνα εμφανίστηκε με σακάκι που γράφει «Ευτέρπη» [εικόνες & βίντεο]

Η Μαντόνα εμφανίστηκε με σακάκι που γράφει «Ευτέρπη» [εικόνες & βίντεο]

Φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP
Φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP
Η Μαντόνα αναδείχθηκε στα βραβεία Billboard η «Γυναίκα της Χρονιάς», και η βασίλισσα της ποπ έκανε μια πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση, με ελληνική νότα.
Η τραγουδίστρια έκανε όλα τα φλας να αστράψουν, την ώρα που περπατούσε στο κόκκινο χαλί, όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε φορά. Γυρνώντας την πλάτη της στους φωτογράφους, η Μαντόνα έδειξε το ιδιαίτερο σακάκι που φορούσε.
Στο πίσω μέρος του έγραφε στα ελληνικά «Ευτέρπη» με κεφαλαία γράμματα.
Η επιλογή φυσικά και δεν είναι τυχαία, καθώς η Ευτέρπη ήταν η μούσα της Μουσικής.
Η Ευτέρπη ήταν μία από τις Μ
ούσες, τις κόρες της Μνημοσύνης, με πατέρα τον Δία. Αποκαλούμενη η Δωρήτρια της Ευχαρίστησης, όταν αργότερα οι ποιητές όρισαν ρόλους σε κάθε μία από τις Μούσες, αυτή ήταν η μούσα της Μουσικής, σύμφωνα με την Wikipedia. Στους μεταγενέστερους κλασικούς χρόνους ονομάστηκε μούσα της λυρικής ποίησης και απεικονίστηκε κρατώντας έναν αυλό. Κάποιοι ισχυρίζονται πως αυτή εφηύρε τον αυλό ή διπλό φλάουτο, αν και οι περισσότεροι μυθογράφοι αποδίδουν στον Μαρσύα την εφεύρεσή του.


Πηγή: Η Μαντόνα εμφανίστηκε με σακάκι που γράφει «Ευτέρπη» [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/306476/i-mantona-emfanistike-me-sakaki-poy-grafei-eyterpi-eikones-vinteo#ixzz4SQ6yVwBs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου